ZOOM: Kjellerup Skole

Drama: Kjellerup-drengene prøvede lidt af hvert i efteråret

Hjemmeholdets drenge til venstre. (Foto: Ekstra Bladet)
Hjemmeholdets drenge til venstre. (Foto: Ekstra Bladet)

Kjellerup var en af to skoler, der havde to hold med i kredsfinalerne. Desværre for dem var det kun drengene, der fik spillet sig i slutspillet. Det skete efter mange tætte opgør. Det vidner deres målscore på 17-4 om. Mange af deres kampe kunne være gået begge veje, men i de afgørende situationer er Kjellerup-holdet dygtige. De er fantastiske til lige at tænke mindst ét skridt længere end deres modstandere.

LÆS OGSÅ: Midtjyllands bedste drenge

LÆS OGSÅ: Fusionens fuser

I kampen mod Stjernevejskolen gik de for eksempelvis fra at være bagud 1-0 til at være foran 1-2 på fem minutter. I dommerens tillægstid.

Homogent hold
Kjellerup spiller virkelig som et hold. De hjælper hinanden og fighter til sidste mand. Det har, sammensat med en portion talent, bragt dem til kvartfinalen, hvor Hunderupskolen venter.

LÆS OGSÅ: Stjernen blev den store taber

En af profilerne på holdet er angriberen Mikkel Siegfredsen. Han har en helt speciel evne til at være på rette sted på rette tidspunkt. Det har indtil videre kastet fem fuldtræffere af sig. Han er effektiv og skal ikke bruge megen betænkningstid, før han har smidt bolden i kassen.

SE: Holdets kredsfinale

Længere tilbage på banen har holdet Mads Hvidkjær, der til dagligt spiller for FC Silkeborg. Han fordeler spillet flot og lægger sukkerballer til Mikkel og de andre oppe foran. En anden midtbanestjerne er Lasse Møberg. Han scorede blandt andet et drømmemål i dramaet mod Stjernevejskolen. Hans sparketeknik er utrolig, og han spurter rundt i alle 60 minutter.

Lukker godt af
I defensiven er keeper Kenneth Dahl en sikker sidste skanse. Han har handskerne godt skruet på. Også Mikkel Busk er værd at holde øje med. Han arbejder stenhårdt og fighter ustandseligt. Hans løber rundt og samler bolde til sig. Og så er de to også gode til at holde hovedet koldt i pressede situationer.

LÆS OGSÅ: Kjellerup flækkede skjoldet

Og det fik de brug for i kredsfinalen mod Skjoldhøjskolen. Der mødte de spillere med iltre temperamenter, som kogte over. Det gav dem kort i begge farver, mens Kjellerup-holdet tog det køligt og fokuserede på spillet. Det er også en af holdets styrker: evnen til at være fokuseret i alle 60 minutter.

Den får de brug for igen mod de fynske hunde i kvartfinalen, der spilles 11. april kl. 14.15 i Kjellerup.

Bliv fan på Facebook

1 af 4 De grønne drenge fejrer et mål i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)
2 af 4 Holdet fungerer som en enhed og står godt sammen. (Foto: Henrik Schou)
3 af 4 Lige efter sidste kamp i efteråret - med medaljer om halsen. (Foto: Henrik Schou)
4 af 4 Hjemmeholdets drenge til venstre. (Foto: Ekstra Bladet)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere