ZOOM: Kolind Centralskole

På jagt: Blandt Kolind-pigerne finder man nok årets topscorer

Kolind tager imod i orange. (Foto: Ekstra Bladet)
Kolind tager imod i orange. (Foto: Ekstra Bladet)

Janne Kildahl Brouer. Husk det navn. Hun går til daglig på Kolind Centralskole og brugte efteråret på at bombe holdet i slutspillet. I holdets syv kampe scorede hun 21 gange. Derfor ligger hun på en delt førsteplads på pigernes topscorerliste.

Kan trække fra
Hun ligger side om side med Maria Bech fra Lindehøjskolen. Maria er dog ikke med i årets turnering længere, så et enkelt mål fra Janne i slutspillet kan gøre hende til måldronning.

- Jeg lover flere mål til foråret, jeg gider ikke dele pladsen som nummer, pointerede hun efter kredsfinalen.

LÆS OGSÅ: Farlig med både hænder og fødder

Kolind-pigerne har en målscore på 44-5. Janne har altså scoret lige under halvdelen af dem. Ved siden af sig i angrebet har hun Amanda Konrad Nielsen, der har scoret 11 mål. Hun er også kølig i feltet. Og så har hun også et godt blik for de andre på holdet. Det er en hyperfarlig angrebsduo, de har i Kolind!

Også på midtbanen kan man finde stjerner. Anna Louise Kristensen fik debut i Ekstra Bladet Skolefodbold i år - med manér! Hun er lille af størrelse, men har store, store evner som fodboldspiller. Hun har en glimrende teknik, hun bruger til at drive gæk med modstanderne. Hun bruger hæl og tå og er fantastisk til at finde sine medspillere. Hun har mange gode skolefodbold-år at se frem til. Og så selvfølgelig slutspillet lige om lidt.

LÆS OGSÅ: Lille men vågen

LÆS OGSÅ: Kolind kom videre

Et stort talent
Hun er en rigtig fodboldpige.

- Jeg startede med at spille fodbold lige efter flyverdragten, og næsten lige siden har jeg trænet fem gange om ugen - nogle gange sammen med drengene, fortalte hun efter at have scoret to gange i første kamp.

Også Mathilde Alexandra Juul brillerer på midtbanen. Hun spiller både håndbold og fodbold på højt plan og kan også tage en stor del af æren for Kolind-succesen i år. Hun falder aldrig igennem og har et uhørt højt bundniveau.

LÆS OGSÅ: Ægte gyser på Djursland

I forsvaret er Astrid Vinter og Julie Meldgaard de solide stoppere. De er ikke bare sådan lige at komme forbi. De stopper angriber på angriber.

Et godt kollektiv
I turneringen 10/11 var mange af spillerne fra i år også med. Da fik de kun to kampe. I år er de anderledes skarpe. Over hele linjen. De har et godt kollektiv og er en flok fysisk stærke piger, hvor kun to ikke kommer fra 9. klasse.

I kvartfinalen skal Kolind ud på noget af en opgave. Hjemme tørner de sammen med Havrehedskolen. De forsvarende pigemestre, der har vundet 17 skolefodbold-kampe i træk. Den sejrsrække skal Janne og co. forsøge at stoppe.

Se de to hold

Og billeder af Kolind-pigerne

- Vi har drømmen om Parken, sagde Janne efter en af holdets storsejre. Den drøm er nu tæt på. To sejre er de fra.

Se vejrudsigten for deres kvartfinale-kamp.

Bliv fan på Facebook

1 af 5 Janne (i midten) er holdets store stjerne. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Glæde i Kolind. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Janne i et løb med bolden. (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Anna Louise Kristensen har et kæmpetalent. Hun har afgørende betydning for holdet. (Foto: Per Lysdahl)
5 af 5 Kolind tager imod i orange. (Foto: Ekstra Bladet)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere