ZOOM: Havrehedskolen

Forsvarende mestre: De fynske piger har nu 17 sejre i træk

Havrehed til højre før første kampe. (Foto: Ekstra Bladet)
Havrehed til højre før første kampe. (Foto: Ekstra Bladet)

Det er efterhånden mange år siden, et hold var i finalen to år i træk. Vi skal helt tilbage til 2000 og 2001, hvor Nyrupskolens piger først vandt og så tabte i Parken. Sidste år vandt fynske Havrehed turneringen, og nu er de kun to sejre fra at stå i Parken igen.

LÆS OGSÅ: Sådan gik finalen

Den gyldne årgang
Der er seks piger fra sidste år sidste år. Målscoren på 41-6 tegner billedet af et stærkt hold. I de første par kampe tromlede holdet videre med gejst og sult på mere succes. Først 9-0 og så 8-0. Så var man i gang igen efter sommerferien. Specielt den lynhurtige Annasofie Jørgensen var i hopla i efteråret. Hun tryllede i offensiven og var med til at styre holdet mod sejrene. I de syv kampe lavede hun 15 mål og nappede to fidusbamser! Hun blev man of the match i pigefinalen sidste år og fortsatte, hvor hun slap.

LÆS OGSÅ: Mestrene light

LÆS OGSÅ: Titelforsvaret på Fyn

En anden profil er Cecilie Petersen, der ligger lige bag angriberne. Hun er fantastisk til at lægge bolden i dybden. Hendes blik for spillet er sublimt.

I angrebet er det især Laura Bendixen, en af profilerne fra Parken, man skal holde øje med. Hun er en evig trussel for forsvarerne og har indtil videre nettet ni gange. Hun har et dødbringende langskud!

Det sidste mangler
Selvom der er skiftet meget ud på holdet, er der stadig kvalitet over dem. Gennemsnitsalderen er lidt lavere i år, men de nye har taget godt over. Blandt andre Frederikke Kjelsen og Camilla Wazar. Der mangler dog stadig lidt, hvis de skal op på sidste års guddommelige niveau. Mod Lillebæltskolen måtte de eksempelvis nøjes med en lidt heldig 1-0-sejr. Ikke desto mindre står de nu i kvartfinalen.

Efter den første sejr i årets turnering, råbte pigerne:

- Nu mangler vi kun ni kampe til Parken!

Nu mangler de kun to. Den første er mod farlige Kolind Centralskole, der har spillet en flot turnering. Det bliver et brag af en kamp, som kan følges 11. april kl. 10.30 i Kolind.

SE: Mestrene i billeder

LÆS OGSÅ: Ustoppelige mestre

Se de to hold her

Og tjek vejrudsigten, hvis du skal på stadion.

Bliv fan på Facebook

1 af 4 Tøjet fra Parken flasher pigerne. (Foto: Henrik Schou)
2 af 4 De kender ikke til nederlag i Morud. (Foto: Henrik Schou)
3 af 4 En jublende Annasofie Jørgensen. (Foto: Henrik Schou)
4 af 4 Havrehed til højre før første kampe. (Foto: Ekstra Bladet)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere