Over 800 skoler gav den gas

Enorm opbakning: I år havde vi 863 skoler med fra starten

Alle har det sjovt undervejs. Ikke mindst de flere end 100.000 tilskuere, der skaber stemning ved sidelinjen. Det er også deres fest.  (Foto: Colourbox)
Alle har det sjovt undervejs. Ikke mindst de flere end 100.000 tilskuere, der skaber stemning ved sidelinjen. Det er også deres fest. (Foto: Colourbox)

Ekstra Bladet Skolefodbold har lagt klasseværelserne øde siden 1961. Alle deltagerne drømmer om at gå fra marken til Parken.

Nogen røg ud i september, mens de sidste16 hold spiller igen til foråret på Ekstra Bladets grønsvær. For de otte drenge- og pigehold kan den drøm blive til virkelighed.

Da turneringen begyndte i september var vi 1499 hold fra 863 skoler fordelt over hele landet. 839 drenge- og 660 pigehold. Det er virkelig kun de bedste, der er tilbage.

Cremen af cremen
Til foråret spiller de 16 bedste skoler i hele Danmark kvartfinaler. Kvartfinale-holdene møder som udgangspunkt hold fra deres egen side af Storebælt i de to første kampe i slutspillet. Det er i samspil DBU og Ekstra Bladet, der styrer det.

Vi kan IKKE sige noget om programmet til foråret nu og her. Vi spiller formentlig fra slutningen af marts til slutningen af april - afbrudt af påskeferien. Igen i år er det - som det også har været det med kredsfinalerne - Ekstra Bladet og DBU, der fastsætter ALLE tider og steder. Programmet fastlægges ned til mindste detalje.

LÆS OGSÅ: Party i provinsen

Husk vi stadig er på Facebook, mens vi venter på foråret komme. Hold skolefodbold-formen ved lige.

Bliv ven på Facebook