Så meget er der spillet

Se selv: Der er spillet næsten 1500 kampe på to måneder

Kampen mellem Sjælsøskolen og Lynge Skole blev spillet i Sjælland nord  og endte 4-2 til Sjælsø-pigerne efter straffe (1-1). (Foto: Henrik Schou)
Kampen mellem Sjælsøskolen og Lynge Skole blev spillet i Sjælland nord og endte 4-2 til Sjælsø-pigerne efter straffe (1-1). (Foto: Henrik Schou)

Verdens største skolefodboldturnering er vi ikke for ingenting. Fra september til november spiles der stort set hver dag over hele landet både drenge- og pigekampe.

Det er indtil nu blevet til hele 1426 kampe.

LÆS OGSÅ: 8157 mål

Hver kamp varer 60 minutter, så det er 85.560 minutters non stop fodboldfest. Det kan I godt prale af at have været en del af.

Kampene er fordelt med en lille overvægt hos drengeholdene. De har spillet 808 kampe, mens pigerne har spillet 618 kampe.

Storkøbenhavn er mest aktive
I kredsen Storkøbenhavn er der spillet 276 kampe - 159 drengekampe og 117 pigekampe.

Det har været blandt andet Skolen ved Søernes drenge mod Kaptajn Johnsens Skole, drengene fra Rosenlundskolen mod Hedegårdsskolen og pigerne fra Tove Ditlevsens Skole mod Christianshavns Skole.


Det er Sjælland midt, der har spillet næstflest kampe 173 i alt. 98 drengekampe og 75 pigekampe er det blevet til. Blandt andet pigekampen mellem Skolen på Herredsåsen og Nyrupskolen og drengekampen mellem Grønhøjskolen Jægerspris Skole.

Fyn og jylland
De kredse, hvor der er spillet tredjeflest kampe, er Fyn og Jylland midt med 171 kampe i alt.

På Fyn var det blandt andet drengekampen mellem Tarup Skole og Havrehedskolen og i Jylland midt var en af kampen mellem Kolind Centralskole og Fårup Skole.

LÆS OGSÅ: Ingen hårde tacklinger

Derefter kommer Jylland nord med 169 kampe, Jylland syd med 167 og Sjælland nord med 159.

Færrest kampe er spillet i Sjælland syd (140), hvor skolerne Dagmarskolen og Nykøbing F. Realskole har mødtes med deres pigehold. Hos drengene har Borup Ris Skolen og Benløse Skole blandt andet spillet mod hinanden.

Med 17 kampe tilbage de næste to uger når vi op på i alt 1443 kampe her i efteråret.

Bliv fan på Facebook