SVAR PÅ ALT LIGE HER

Led løs: Få svar på dine spørgsmål og se reglerne HER

Læs her først - spørg derefter. (Foto: Colourbox)
Læs her først - spørg derefter. (Foto: Colourbox)

Her kan du få svar på alle de spørgsmål, du måtte have om Ekstra Bladet Skolefodbold.

DBU ved roret
Først og fremmest skal du vide, at Ekstra Bladet kører turneringen sammen med DBU, som tager sig af alt det praktiske. Derfor skal du hive fat i dem, hvis du har nogle spørgsmål, du ikke kan finde svar på her. Selvom det ikke bør kunne ske.

LÆS OGSÅ:Reglementet Ekstra Bladet Skolefodbold 2011/12

Via det link kan du lære alle reglerne i turneringen at kende. ALLE.

Her finder du svar på de hyppigst stillede spørgsmål.

Hvordan arrangeres en kamp?
- Det er lærerne fra de to skoler, der skal sørge for at arrangere kampen. De har en deadline, og den ene skole er blevet sat på som hjemmehold - derefter skal de selv finde et tidspunkt at få spillet kampen på.

Hvor er mit holdfoto?
- Referenten sender det ind gennem systemet, når han indberetter kampen med målscorere og bamser. Når DBU dagen efter har godkendt kampen, kan I se det hele på nettet.

Hvem må deltage?
- Det må alle folkeskole-elever, der ikke går i 10. klasse.

Hvor længe varer en kamp?
- 2 x 30 min.

Må piger spille med på et drengehold?
- Ja - men ikke omvendt.

Hvor kan jeg se, hvem min skole skal møde?
- Det gøres i programmet, som du finder her.

Hvem fra Ekstra Bladet er ude til kampene?
- Der er altid en referent ude til en kamp. Han eller hun skriver ofte en historie om kampen, deler fidusbamser og fairplay-håndklæde ud og står klar med Haribo-slik og Carlsberg Sport. Hvis du i tvivl om noget ved kampen, kan du prøve at spørge ham/hende. Til udvalgte kampe kan man finde Ekstra Bladets journalist - Henrik Schou.

Hvordan finder jeg min skole?
- På http://ekstrabladet.dk/skolefodbold/ kan du søge på dine skole ude i højre side. Der kan du finde resultater, holdbilleder og meget mere.

Hvad sker der ved et gult kort?
- Så er det ud i 10 min.

Hvor kan jeg se billeder fra min kamp?
- De gode billeder fra kampen kan som regel findes i artiklen om den givne kamp. Derudover kan man finde gallerier her fra visse kampe og så billeder på vores Facebook-side også.

Hvor mange må man være på et hold?
- 14. Det er din lærer, der skriver spillerne ind. Han har et log-in. Han kan ændre i det manuelt, skulle det blive nødvendigt. Fejl i dit navn ? Tag fat din lærer.

Hvor kan jeg se min næste kamp?
- Når dit hold er blevet sat sammen med en modstander, kan du finde kampen ved at søge i på din skole eller i programmet.

Hvor mange kampe er der til Parken?
- Det varierer og kommer an på, om man sidder over eller ej. Normalen er 10 kampe - 7 i efteråret og 3 i slutspillet i foråret.

Bliv fan på Facebook