Party i Parken

Snart er det tid til Parken: Om få dage går det løs med kæmpefesten

Kasper Niebling fejrede sammen med Egeskolen sidste  års triumf i Parken. Hvem får pokalerne i år? (Foto: Anthon unger)
Kasper Niebling fejrede sammen med Egeskolen sidste års triumf i Parken. Hvem får pokalerne i år? (Foto: Anthon unger)

VI SMIDER lige et knaldhårdt indlæg tilbage til august sidste år. Her sparkede astronomiske 24.000 drenge og piger verdens bedste skolefodboldturnering i gang.

NU STÅR VI SÅ og tripper for at sparke døren op til en gigantisk klassefest i Parken. Det stadion, der har haft besøg af Lionel Messi, Fernando Torres, Xavi og Drogba i denne sæson, skal nu betrædes af pigerne fra Brøndbyvester Skole og Havrehedskolen – og drengene fra Johannesskolen og Hjørring Private Realskole.

DE 56 SPILLERE og deres trænere er garanteret en oplevelse for livet. En dag med sommerfugle i maven, masser spotlight og en opfyldelse af drømmen om at stå på den helt store scene.

De fleste når aldrig så langt, men for alle deltagerne gælder det, at de kan pakke en fed oplevelse i rygsækken, at skolefodbold-turneringen har skabt glæde og sammenhold på skolen – og forhåbentlig ser vi jer igen næste år.

Her er slutspillet

EKSTRA BLADET ER nu for 49. gang vildt stolte af den turnering, der har haft deltagelse af en lang række af landets største stjerner.

På de nuværende landshold har blandt andre Nicklas Bendtner, Daniel Agger og Christian Eriksen spillet skolefodbold – og det U17-landshold, der for første gang i otte år skal spille EM i Serbien i maj måned, har stort set alle trådt deres støvler i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Derfor er det ikke bare tomme ord, når vi hylder sloganet om, at vi er leverandør til dansk fodbold siden 1961.

DETTE ÅRS udgave af den hæderkronede turnering har i år fået DBU som medarrangør, og det samarbejde forventer vi os meget af de kommende år. Alt sammen til gavn for turneringen og dansk fodbold, der specielt på pigefronten har nydt godt af, at skolefodboldturneringen har skabt stor interesse for verdens bedste spil.

VI ER DA også nærmest overvældede over den modtagelse, turneringen har fået på Facebook. Næsten 20.000 fans har fulgt livligt med og diskuteret fodbold på livet løs. Også hvem der vinder de to finaler i Ekstra Bladet Skolefodbold.

TILBAGE ER DER kun at sige: Nyd fodboldfesten!

Bliv ven på Facebook