Bliv fan på Facebook

Og inviter dine venner med det samme

Alle holdfotos uploades - del dem med dine venner på din profil.
Alle holdfotos uploades - del dem med dine venner på din profil.

Man kan ikke lære en gammel hund nye tricks, lyder et gammelkendt ordsprog.

Det gælder dog ikke for Ekstra Bladet Skolefodbold, der efter 49 år fortsat er i stand til at forny sig selv. Sidste år lancerede vi en ny hjemmeside – i år er vi gået på Facebook!

Bliv ven på Facebook


Se kampen – find dig selv
Gruppen ’Ekstra Bladet Skolefodbold’ opdateres dagligt med nyheder, gallerier og et væld af spændende konkurrencer.

En af de fedeste nye features bliver, at eleverne kan se billeder af kampene og tagge sig selv. Ekstra Bladets Henrik Schou tager hvert år hundredvis af fotos, der ikke er plads til i avisen:

– Jeg ser over 50 skolefodboldkampe hvert eneste år, men det sjoveste er altid det, der sker uden for banen. Tilskuerne klæder sig ud, slår på tromme og synger slagsange. Hver kamp er også en skolefest, og nu lægger vi alle de billeder ind på Facebook, fortæller han.

Elever kan også selv uploade billeder fra skolens kampe til hjemmesiden og dele den med deres klassekammerater og unge over hele landet.

– Det vil komme bag på mange voksne, hvor kreative og engagerede en flok dovne teenagere kan være, når de hepper på deres hold i Ekstra Bladet Skolefodbold, forklarer Henrik Schou og lover, at det ikke bliver kedeligt på Facebook.

Inviter dine venner med det samme