Velkommen til skolefodbold

Ekstra Bladets sportschef glæder sig til en ny sæson

Selvfølgelig har Christian Eriksen nogle af de legendariske fidusbamser stående hjemme hos forældrene i Middelfart. (Foto: Lars Poulsen)
Selvfølgelig har Christian Eriksen nogle af de legendariske fidusbamser stående hjemme hos forældrene i Middelfart. (Foto: Lars Poulsen)
SELVFØLGELIG! Det kunne jo ikke være anderledes. Selvfølgelig har Christian Eriksen spillet med i Ekstra Bladets Skolefodbold. Selvfølgelig driblede han ind på holdet allerede i 6. klasse, og selvfølgelig har han nogle af de legendariske fidusbamser stående hjemme hos forældrene i Middelfart efter tryllerierne for Lillebæltskolen.


TALENTET HOS DEN nu 18-årige Ajax-spiller har alle dage været fuldstændig ekstraordinært, og for Christian Eriksen har vejen fra skolefodbold til A-landsholdet været ualmindelig kort. Andre har brugt lidt længere tid; men et kig på det nuværende landshold afslører, at stort set alle har været en tur rundt om Ekstra Bladets turnering, der i år afvikles for 49. gang. Et bevis på, at Ekstra Bladet har været leverandør til dansk fodbold siden 1961!


I ÅR ER VI gået sammen med DBU om at afvikle turneringen, Velkommen til – det er et samarbejde, vi ser meget frem til. Det kan man selvfølgelig kalde et blåt stempel, men det synes vi egentlig allerede, vi har fået fra de mange tusinder af elever og engagerede lærere, der hvert år er med til at gøre verdens største skoleturnering til en fest.


MERE END 25.000 piger og drenge driblede, fintede, afleverede, fightede og scorede sig gennem turneringen sidste år, og som altid endte det med et finalebrag i Parken. En finale, der for første gang blev spillet i foråret –  ligesom de store finaler i Champions League og Ekstra Bladet Cup – og det forsøg var en succes.

Derfor vil årets turnering også blive spillet i både efteråret og foråret.


HER PÅ EKSTRA BLADET er vi ganske enkelt vilde med fodbold. Vi er sponsor og mediepartner for landsholdet, hovedsponsor af Ekstra Bladet Cup, og vi er også med, når DBU arrangerer de populære fodboldskoler. Så man kan roligt sige, at når Danmark spiller fodbold, så spiller Ekstra Bladet med –  og vi kan dårligt vente med at komme ud og se den næste Christian Eriksen eller Katrine Veje, der også har taget vejen fra Lillebæltskolen til landsholdet.

VELKOMMEN til Ekstra Bladet Skolefodbold 2010/11.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen