Forrygende forår forude

ØV, NU GÅR det lige så godt. Parken venter lige om hjørnet, og vi spiller som et toptunet Barcelona-hold. Totalt nederen!

De glade tilskuere fra Hjørring er forhåbentlig klar på endnu et show, når der spilles skolefodbold igen fra 6.april. Foto: Henrik Schou
De glade tilskuere fra Hjørring er forhåbentlig klar på endnu et show, når der spilles skolefodbold igen fra 6.april. Foto: Henrik Schou

SÅDAN ER FØLELSEN måske på de 16 skoler, der er klar til kvartfinalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold. De 16 skoler er nemlig de første, der skal prøve kræfter med en helt ny turneringsstruktur, hvor slutspilskampene er flyttet til foråret.

Og ja, der er vildt lang tid til 6. april, hvor den første kvartfinale sparkes i gang. En ventetid, der kan føles lige så lang som eftermiddagen 24. december for en syvårig...

HVAD I HEDE-HULE-tavlesvamp skal det også gøre godt for at ændre en succes-formel –en gennemprøvet model –hvor det hele blev afviklet i løbet af efteråret?

1. Enhver, der har været til en skolefodboldfinale i november, ved, at det kan være en halvkold affære. Med finalen i foråret, så håber vi på højt solskin, blå himmel –og endnu flere tilskuere til finalen.

2. Kampprogrammet bliver ikke så sammenpresset i efteråret.

3. For de skoler, der er nået til slutspillet, vil pausen forhåbentlig være fyldt med lir og leg før forårets kampe. På Ekstra Bladet vil vi også gøre alt for at holde dampen oppe og give turneringen en masse omtale.

MED ÆNDRINGEN går skolefodboldturneringen Ekstra Bladet Cup i bedene. Her spilles kvartfinalerne også i foråret –og slutter som bekendt med finalen i Parken Kristi himmelfartsdag. Med lidt champagne i glasset og flotte ord, så kan man næsten sige, at Ekstra Bladets Skolefodbold er blevet voksen!

INDTIL VIDERE HAR vi i hvert fald været vidne til en række fremragende kampe, masser af intensitet og styrket sammenhold på de lidt over tusind skoler, der har deltaget.

Et forrygende fodboldforår venter forude. Et forår, hvor vi skal have afgjort Superligaen, Ekstra Bladet Cup og Ekstra Bladets Skolefodboldturnering.

ØV, HVOR er der lang tid til...

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere