1734 kampe er nu afviklet

Kun slutspillet mangler til april med kvartfinalerne lige efter påske

Der har været masser af mål i støvlerne på både piger drenge i årets turnering. Foto: Claus Bonnerup
Der har været masser af mål i støvlerne på både piger drenge i årets turnering. Foto: Claus Bonnerup

191 af de indledende kampe er afgjort på straffe, det har været tæt rundt omkring i landet, hvor hele 1734 kampe er spillet siden slutningen af august.

Mål i øst og vest

I hele Danmark er der scoret tusinder af mål. De sidste 16 hold i slutspillet står alene for 498 scoringer. Øst for Storebælt er man lidt kvikkere (til at score), her har netmaskerne blafret 269 gange i alt hos drenge og piger i ordinær spilletid (uden straffeafgørelserne). Vest for Storebælt er tallet 229 mål. Pigerne i slutspillet har indtil nu lavet 285 mål mod drengenes 213.

OTA Lynmål

Ota Solgryn er sponsor hos Ekstra Bladet Skolefodbold, de giver en pakke Solgryn til det hurtigst scorede mål i hver kamp. Det er altså blevet til 1734 pakker siden første kamp blev fløjtet i gang.

25,6% af målene er scoret indenfor et og fem minutter. Lige efter kommer intervallerne mellem 10 og 20 minutter. Der laves klart færre mål i anden halvleg og kun 1,8% er scoret indenfor de første 30 sekunder.

Slutspillet

Den første kamp spilles 6.april kl.12. Der er i alt otte kampe i kvartfinalerne og fire i semifinalerne. Der mangler altså nu blot 14 kampe i verdens største skolefodbold turnering før vinderne kan kåres i Parken i slutningen af april.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere