Drengene vælter sig i gode kasser

Her er de otte bedste drengehold i Danmark - sammentælling af holdenes mål og profiler

Vild jubel under en pigekamp i Hjørring i to graders varme. Foto: Henrik Schou
Vild jubel under en pigekamp i Hjørring i to graders varme. Foto: Henrik Schou

Først drengene Øst for Storebælt

Pilehaveskolen fra Vallensbæk har stadig en målscore på 14-6, da deres kredsfinale endte 0-0. Tre gange med afgørelser på straffe. Topscorer er stadig Lars Jacobsen med syv mål, der er scoret i fire ud af holdets seks kampe.

Marievangsskolen fra Slagelse lavede en enkelt pind i kredsfinalen, så de nu har 21-6 i målscore. Sean Karalic har sat de otte ind. Han kæmpede også godt mod Bjergmarkskolen, men der manglede lige den sidste skarphed.

Egeskolen fra Værløse fortsætter med at tromle videre. Det rene Værløse opgør mod Syvstjerneskolen blev også vundet, så nu står der 45-5 på tavlen. Mathias Kjærulf er oppe på 29 (ni og tyve) mål allerede. Ingen kan huske, der nogensinde har været en spiller, som har brudt den magiske grænse på 30 mål. Det gør Mathias med garanti til april - godt hjulpet af holdets bedste spiller, Morten Larsen med kattepoter og sublimt overblik.

Lindehøjskolen fra Herlev har en målscore på 33-4. Godt hjulpet af Frederik Larsen, der har 14 mål på kontoen - heraf holdets to mål i kredsfinalen. En giftig fyr, der bliver en fornøjelse at følge. Det samme gør U-16 landsholdsspiller Mads Aaqvist fra FCK og Rasmus Lindtoft fra Brøndby.

113-21 totalt for de fire hold

Vest for Storebælt

Kerteminde Skole fra Fyn står på 41-5 i alt. Hadi Ali er profilen med 14 mål og Rasmus Schmidt har lavet 10. I alt 10 spillere har lavet kasser.

Ungdomscenter Herning står på 32-7. Kredsfinalen var første gang, de holdt nullet. Daniel Saemala er topscorer med 10 mål. Otte spillere har delt målene mellem sig.

Stilling Skole fra Skanderborg er sløve foran mål, de står på 13-6 i målscore. Jamil Said har med kun seks mål sat sig på posten som topscorer for holdet.

Fjerritslev Skole fra Fjerritslev er lige så sløje ved netmaskerne, de står på 14-4. Med bare fire mål er Rasmus Kirk topscorer.

100-22 totalt for de fire hold

Drengenes målscore i landet hedder 213-43 (pigerne lander på 285-37)

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere