Dem skal du holde øje med torsdag

Ekstra Bladets bud på profiler i kredsfinalerne torsdag

Sjælland Midt piger.Himmelev Skole mod Nyrupskolen.

Janice Jakobsen på blot 12 år er oplevelsen hos hjemmeholdet. Både hendes teknik og målfarlighed, der nu har betydet 17 mål, er værd at følge. Sammen med Signe Nielsen med ni mål er hun drivkraften på holdet. Målscoren er efter fem kampe på 35-1. De har et solidt forsvar med tre tøser, der ikke lukker meget i gennem. Det bliver der også brug for mod Nyrupskolen, der har været i finalen syv gange.

Målscoren er på 35-2 hos Nyrup. Begge mål på minuskontoen faldt i semifinalen mod Antvorskov Skole. De to sidste kampe er afgjort på straffe. Topscoreren er Laura Berggren med ni mål, hun er bakket op af Celina Sand med syv 7 og Alberte Vestergaard med seks kasser. Træner Erik Elmelund, der har 100 sejre i sine 115 pigekampe, var igen på spiontogt, da Himmelev forleden bankede Herstedøster 10-0. Så taktikken er lagt, og der er også lagt op til et brag i Himmelev.

Sjælland Midt drenge.Marievangsskolen mod Bjergmarkskolen.

Slagelse holdet møder op med en 20-6 målscore, hvor Sean Karalic har sat de otte ind. I alt syv spillere deler målene mellem sig. Semifinalen mod Stenhus Kostskole blev et drama, der blev afgjort fra pletten efter 1-1 i ordinær tid.

Temperamentsfulde Anwar Mardan har lavet ni mål. Det kan knibe med humøret hos flere af udeholdets spillere, men de har kun indkasseret et enkelt mål og samlet hedder den 23-1 for Holbæk holdet.

Fyn piger.Kroggårdsskolen mod Bogense Skole.

Hjemmeholdets helt store stjerne er 12-årige Kamilla Ørskov, der også har lavet 14 mål. Målscoren er på 28-3 for Odense holdet. De er delt ud på syv spillere.

Hos Bogense er målmanden Amanda Brunholt den lokale helt, som har holdt pigerne inde i kampen med vigtige redninger. Især i de sidste tre kampe, som alle er afgjort efter sftraffe. Maja Smidt er med otte mål topscorer. Kun fem spillere har nettet til en samlet målscore på 15-3.

Jylland Syd drenge.Bregnbjergskolen mod Ungdomscenter Herning

Hele ni spillere har scoret på Vojens holdet. Topscorer er Ronni Lindgaard med fire mål. 13-3 efter fem kampe er målscoren. To gange er afgørelsen fundet efter straffespark.

Der er scoret hver eneste gang mo Herning holdet i alle seks kampe. Daniel Saemala med otte mål og Abukar Hashi Mohamed med seks er de farligste. Otte spillere har nettet for holdet på mej mod en målscore på 27-7.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere