Dem skal du holde øje med onsdag

Kredsfinalerne onsdag har i følge Ekstra Bladet følgende profiler

Storkøbenhavn piger.Skolen ved Bülowsvej mod Mørkhøj Skole.

Frederiksberg tøserne har en målscore på 21-4. Her har Julie Tychsen sat sig på de syv. Sejr i semifinalen over Sundbyøster Skole, der ellers har Teisha Hamilton med 18 mål på holdet. En klar 5-1 sejr vidner om styrke.

Mørkhøj Skole kom videre til finalen efter en vanvittig kamp mod Peder Lykke Skolen, der endte otte-otte i ordinær spilletid. Et helt uset resultat, der fik kampen ud i straffe. Her var Herlev pigerne stærkest. Julie Svensson Magelund har nettet 10 gange og Cecilie Klüver Thim Jensen otte. 37-12 i samlet målscore.

Sjælland Syd drenge.Pilehaveskolen mod Sdr. Parkskolen.

Hjemmeholdet fra Vallensbæk møder op med kun 14-6 i målscore. Ikke en eneste gang har de holdt tavlen rent i kampene, der bliver scoret mod dem hver gang. Topscorer er stabile Lars Jacobsen med syv mål, der er scoret i fire ud af holdets fem kampe.

Sdr. Parkskolen fra Ringsted fik klask med 5-0 i finalen i Parken i 2006. Og de har i det hele taget gode traditioer for at komme langt i turneringen. De sidste to kampe er dog afgjort på straffe, så det har været tæt. Målscoren er 26-6. Erfan Gholami med otte mål og Ayoup Maaijil med syv er de to skarprettere.

Jylland Nord piger.Holmegårdskolen mod Sortebakkeskolen.

Landsholdsspiller Mille Knudsen har lavet otte mål, hun er holdets stjerne på Holmegårdskolen. Lisa Sørensen har nettet 11 gange til holdest samlede målscore på 29-4. Meget usædvanligt måtte holdet allerede i første runde ud i afgørelse på straffe, men siden er det gået fremad. Senest med nedslagtning på 11-1 af Ferslev Skole i semifinalen.

34-0. Ja, det er ikke en trykfejl. Der er ikke scoret et eneste mål mod pigerne fra Nørager i deres seks kampe. Tinna Taasti Jensen fra Sortebakkeskolen har nettet 11 gange. Resten af målene er spredt ud på 10 andre piger. Et homogent og solidt hold med skarpe folk i forsvaret.

Jylland Midt drenge.Rønde Skole mod Stilling Skole

Jesper Prang Josiassen har lavet 10 mål. Morten Thorup fra AGF står for seks mål, det samme gør den lille, lynhurtige Thippatai Sueachonghu, som er en fornøjelse at følge på linjerne. Det går så stærkt, når han sætter i gang. Det meget offensive hold har til gengæld også det mest hullede forsvar af holdene tilbage. 29-17 er målscoren. Der er scoret mod dem i alle kampe - bare første i første runde fem gange.

8-1. Det er ikke resultatet af en kamp, det er den samlede målscore for Stilling Skole efter fem kampe. De får det rigtig svært mod den bølge, der kommer løbende fra Rønde. Til gengæld skulle der være basis for en god kontra. Jamil og Stefan er topscorere med sølle to mål hver.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere