Dem skal du holde øje med mandag

Ekstra Bladet giver her et bud på, hvem profilerne vil være i kredsfinalerne

Nordsjælland piger. Hellebækskolen mod Kongevejens Skole.

Her er hjemmeholdets store profil Julie Wargo, der har lavet 12 mål. Resten af målene er lavet af 10 forskellige spillere. Målscoren for Hellebæk er 30-6.

Kongevejens Skole laver ikke ret mange mål, de er i kredsfinalen med kun 15-3 på målkontoen. Isabella Romani er topscorer med fem mål.

Storkøbenhavn drenge. Rødkilde Skole mod LIndehøjskolen.

Ingen tvivl om at Brøndbys U-17 landsholdsspiller Frederik Holst fra Rødkilde er profilen på hjemmeholdet, men har får god hjælp oppe foran af temperamentsfulde Thomas Andersen, der også har lavet ni mål. 34-8 er målscoren før finalen for holdet, der ikke har været så langt i turneringen tidligere.

Det har Lindehøj til gengæld, de vandt turneringen i 2002. Lindehøj kan glæde også glæde sig over en landsholdsspiller. Den lille 14-årige Mads Aaqvist fra FCK huserer i forsvaret på U-16 landsholdet og sit skolehold. Målsluger Frederik Larsen med 12 kasser og Rasmus Lindtoft er de store spillere på Herlev holdet. 29-6 i målscore ind til nu.

Jylland Syd piger.Hørup Centralskole mod Brorsonskolen.

Hjemmeholdet består kun af spillere fra 7 og 8.klasse. Så det er meget imponerende, de er nået så langt. Freja Dahl og Mette Iversen har hver nettet ni gange og Sara Kececi er noteret for syv mål. Imponerende målscore på 36-2 (primært på grund af 21-0 sejr i første runde).

Hos udeholdet er Helle Uhre Schmidt og Frederikke Lykke de store stjerner. Sidstnævnte måler blot 153 centimeter, men hun er topscorer med seks mål og en nydelse at se på en fodboldbane. Helle bakker godt op og fordeler spillet flot, hun har også et godt spark. Målscoren er på 20-7 til de orangeklædte Vardepiger .

Nordjylland drenge.Fjerritslev Skole mod Hvidbjerg Skole.

Sølle 12-3 som målscore, det gør Fjerritslev til det næstmindst målfarlige hold i landet, der spiller kredsfinale. To afgørelser på straffe i de sidste runder vidner også om problemer i angrebet. Topscorer er Rasmus Kirk med bare fire mål.

Hvidbjerg Skole blev fortjent slået af Aalestrup Realskole, der desværre havde brugt en spiller, som var for gammel. Nederlaget blev derfor vekslet til en 3-0 sejr ved skrivebordet. Christian Nyby er topscorer med ni mål og Rene Christensen har lavet syv mål. Målscoren er på 28-2 (naturligvis uden 3-0 sejren på skrivebordet).

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere