ZOOM: Hunderupskolen

Bidske køtere: Hunderup-drengene bed godt fra sig i efteråret

De stærke fynboer til højre. (Foto: Ekstra Bladet)
De stærke fynboer til højre. (Foto: Ekstra Bladet)

Den fynske oplevelse på drengesiden i Ekstra Bladet Skolefodbold i efteråret var Hunderupskolen. Med solidt spil stort set hele vejen igennem satte de modstander efter modstander på plads. Måltotalen er 26-4.

Alfahunden
En af mændene bag den udvikling var Amir Al-Mausouri. Han scorede 12 gange, og tegnede sig derudover for en af de mere flabede og farverige indslag i efteråret.

Forud for holdets kredsfinale mod Lillebæltskolen havde han læst i Ekstra Bladet, at der manglede fede jubelscener i turneringen. Derfor havde han en t-shirt på under kamptrøjen med skriften "Hvor svært kan det være?". Den fik han så luftet over for Ekstra Bladets fotograf, da han scorede.

LÆS OGSÅ: Vilde hunde

LÆS OGSÅ: Alfahunden

Ved siden af sig i angrebet har han Kenneth Demby. Også en farlig herre foran kassen. Fem mål fra hans fødder blev det til i efteråret, så det er en duo, der er svær at holde nede.

Der skal kæmpes
En tredje spiller, der falder i øjnene på holdet, er Christian Madsen, der ligger på midten. Han blev blandt andet kendt for at spille en kamp med et ret tydeligt sugemærke på halsen, men hans spil bør modstanderne nu også fokusere på. Han leverede fire mål i de indledende kampe og ikke mindst flotte detajler.

- Vi er gode fodboldspillere hele vejen rundt. Men vi skal kæmpe for det! Vi spiller jo for at komme i Parken, slog han fast efter sidste kamp i efteråret.

LÆS OGSÅ: Hunden i kort snor

SE: Holdet i kredsfinalen

På midtbanen løber stærke Casper Borybod også rundt. Efter seks kampe har han stået for fire mål. Han har en særlig evne til at komme frem til chancer. Han laver mange løb, der flænser forsvaret fuldstændig ad. Det giver ham og de andre i offensive et hav af chancer.

Dampen skal holdes oppe
Holdet har mange strenge at spille på, og de er dygtige til at lægge pres på modstanderne. Sætte sig på spillet og tvinge sig fremad banen. Og når det måske ikke lige går deres vej, har de en psyke, der kan få dem tilbage i kampen igen.

Nogle gange går holdet ned i temp, og det er det, de skal undgå, hvis de skal vinde over Kjellerup Skole i kvartfinalen. Hundene kan sætte et tempo, der siger spar to, men hvis de går ned i gear, er de sårbare.

LÆS OGSÅ: Hunderup chokstartede

Kvartfinalen mellem de to hold spilles 11. april kl. 14.15 på Kjellerups hjemmebane. Med denne vejrudsigt til følge. Se de to hold her.

Bliv fan på Facebook

1 af 5 Amir med sin specielle fejring. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Og så er han i gang med et saksespark. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Vinderne efter sejren i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Holdets offensiv har mange stærke kort. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 De stærke fynboer til højre. (Foto: Ekstra Bladet)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere