Det sker i dag

Lækker bold: Med gode kampe på programmet kan onsdag kun gå hen og blive vild

(Foto: Henrik Schou)
(Foto: Henrik Schou)

Der er masser af kampe på onsdagens program. Hele 27 af slagsen, der - som altid - bliver spillet over hele landet.

I Sjælland Syd tager Karise Skole i mod Borup Skole, og den kamp kunne godt tegne til at blive noget af en gyser. Borup Skole spillede først kamp mod Havdrup Skole og her vandt Borup med imponerende 9-1. Anden kamp var mod de velspillende Hastrup-piger og her hev Borup en 2-0 sejr hjem.

LÆS OGSÅ:Louise fra Karise

Karise Skole har haft målnæsen i orden. Hylleholt Skole blev slået 8-2 og da Karise Skole mødte Asgård Skole, holdt Karise ikke bare eget mål rent, men scorede også 6 mål. Fem af dem blev sat ind Louise Ringsing, der nu er oppe på 12 scoringer i årets turnering.

Kampen om bamsen
Himmelevs drenge har vist flot teknisk spil fra første fløjt. I deres første kamp mod Trekroner Skolen, tog Himmelev ikke bare sejren, men også den store bamse med hjem. Den blev vundet med en komfortabel 4-0 sejr. Og Himmelev har ikke set sig tilbage siden. Slag i slag har de vundet deres kampe.

Imorgen sætter de bamsen på højkant, når de får besøg af Lynghøj-gutterne, der har spillet og vundet deres tre kampe uden de store anstregelser. Resultaterne 3-1, 6-1 og 4-0 taler for sig selv.

Jylland Midt
Hasselager-drengene har ikke haft de helt store sejre, det er blevet til til en 2-0 sejr over Rundhøjskolen og en kneben 1-0 gevinst over Skæring Skole. I morgen tager de i mod Skjoldhøjskolen, der har været ude i nogle tætte opgør. Deres første kamp vandt de godt nok 3-0, men i den anden mod Allingåbro-gutterne måtte de ud i straffesparkskonkurrence, som først blev afgjort efter 7 spark.

LÆS OGSÅ:Her er udgangen

Fyn er fin
På Fyn er der lagt op til det helt store drama, når tøserne fra Vinding Skole og Erritsø Centralskole brager sammen. Erritsø lagde ud med med en af de rigtig uhyggelige, da pigerne fra Treldevejens Skole skulle besejres. Det blev de så også med resultatet 7-6. Anden kamp var bedre for tilskuernes nerver, for her blev Gauerslund Skole slået 6-2.

LÆS OGSÅ:Sikker sejr til Erritsø

Modstanderne fra Vinding Skole, har ikke haft de udsving i deres kampe. Sidste kamp blev vundet 5-0 over et Mølholm-hold, der ellers havde selvtilliden i top efter en 20-0 sejr! Men dette generede ikke Vinding-tøserne, der med en bundsolid defensiv og et skarpt angreb tog brodden af Mølholm.

Bliv fan på Facebook

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen