Profilanalyse: Rødkilde Skole - Lindehøjskolen

Turneringens første kredsfinale blev en dyst mellem profilerne. Læs om dem her!

- Profilanalyse: Frederik 'Morfar' Holst med overskægget til venstre i en duel med Frederik Larsen. Foto: Jakob Jørgensen
- Profilanalyse: Frederik 'Morfar' Holst med overskægget til venstre i en duel med Frederik Larsen. Foto: Jakob Jørgensen

Rødkilde Skole lagde kunstgræs til en meget kold og spændende fodboldkamp mod Lindehøjskolen. Men selv om der er 11 mand på begge hold, var det især to spillere, der udmærkede sig:

Frederik ’’Morfar’’ Holst som simpelthen har en moustache som en ældre herre, og dermed øgenavnet, dominerede fuldstændig nede i forsvaret og holdt Lindehøjskolen væk fra chancer i store dele af kampen. Efter 10 minutters spil tog ’Morfar’ sagen i egen hånd, da han driblede fire mand, spillede en 1-2 med en medspiller og efterfølgende klappede den sikkert ned i venstre hjørne til 1-0.

Lindehøjskolen havde dog også en stjerne på holdet. Frederik Larsen blev kort efter spillet fri ned langs kanten, hvor han tog et par træk og udlignede til 1-1 på et skud, der var fuldstændigt uden for målmand Daniel Bodos rækkevidde. Efter målet til 1-1 pressede Lindehøjskolen ekstremt højt fremme på banen. Det betalte sig for dem, da Frederik Larsen midt i en klumpspilssituation opsnapper bolden og sparker den stille og roligt ind.

Morfar er en enmandshær
Fem minutter senere får Rødkilde Skole et frispark, som Frederik 'Morfar' Holst selvsagt tager. Han lægger bowlingkuglen indover, hvor den rammer en fire-fem kegler i forsvaret, inden den ryger ind til 2-2.

Det slår dog ikke LIndehøjskolen ud, de fortsætter det høje pres. Det kastede flere gode chancer af sig, men bolden ville ikke ind. Der kommer ingen forløsning inden slutfløjt - de to hold skal dyste i straffesparkskonkurrence.

Rødkilde Skole skifter målmand, så det er Morfar Holst, der kommer ind på kassen. Men han bliver udplaceret på første skud. Han sparker selv næste skud - og brænder. Det er ikke den bedste start for Rødkilde Skole.

Straffesparksafgørelsen går slag i slag, men 'Morfar' formår ikke at redde dagen for Rødkilde Skole, der til sidst taber 4-6. Der er dog ingen tvivl om, at Frederik Larsen og Frederik 'Morfar' Holst var de helt store profiler i kampen.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere