Henning Jensen dømte skolekvartfinale

Kvartfinale: Superliga-dommeren er vild med at dømme de afgørende kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold

Henning Jensen styrede fløjten i kvartfinalen i Jylland. (Foto: Henrik Schou)
Henning Jensen styrede fløjten i kvartfinalen i Jylland. (Foto: Henrik Schou)

OVERLUND (ekstrabladet.dk): I påsken dømte Henning Jensen Brøndby mod OB. På mandag passer han fløjten, når AGF spiller mod AaB.

Lige midt i mellem de to kampe stillede han op i Viborg-forstaden Overlund. Her var den lokale skole på hjemmebane i Ekstra Bladets Skolefodbold. Det var kvartfinalen mod Grønvangskolen fra Vejen.

Se det store galleri fra kampen

- Jeg kan godt lide at dømme sådan nogle kampe som dem her. Der er høj intensitet, og det er vigtigt, at der er en dommer, der kan holde hovedet koldt, ellers eskalerer det. En gang i mellem skal man lige trække tempoet ud af kampen, så spillerne kan få ilt til hjernen, siger Superliga-dommeren, der er i gang med sin syvende sæson i den bedste danske liga.

LÆS OGSÅ: På Vejen igen

- Intensiteten i sådan en kvartfinale som i dag er lige så højt, som når to Superligahold mødes. Spillerne vil vinde for enhver pris, siger Henning Jensen, der i løbet af kampen, også fik tid til at se lidt fodbold.

- For mig så det ud til, at Grønvangskolens Rasmus Hansen normalt spiller et niveau over de andre i kampen. Han var ret god teknisk. Desuden lagde jeg også mærke til Edin Skenderoski og Nawzad Ahour. Hos Overlund Skole var anføreren Andreas Pedersen god, siger Henning Jensen, der måske ser spillerne igen om nogle år i Superligaen eller i de lavere divisioner.

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere