På Vejen igen

Grøn glæde: Grønvang-drengene er atter i semifinalen

Andreas Kjær (i sort) var i hopla. (Foto: Henrik Schou)
Andreas Kjær (i sort) var i hopla. (Foto: Henrik Schou)

Det kom de efter en 1-2-sejr på udebane over Overlund Skole. Grønvang-drengene fra Vejen er dermed et skridt tættere Parken. Sidste år røg de ud i netop semifinalen. Nu står de der igen.

LÆS OGSÅ: Fra sygehus til sejr

Med en ny chance for at nå det berømte græstæppe. Parken. De skal 'bare' lige klare den sidste forhindring - Kjellerup eller Hunderup onsdag den 18. april.

Fight fra første minut
Omkring 700 tilskuere dannede en flot ramme om kvartfinalen mellem Overlund Skole og udeholdet fra Grønvang. De mange fans blev vidner til fight fra start af. Efter tre minutters spil var Overlunds Micki Hellman i græsset første gang. Efter en nærkamp med Edin Skenderoski. De to havde flere nærkampe senere hen i kampen.

Kort efter viste Grønvangskolen topscorer Andreas Kjær prøver på sin målnæse. Han sendte et flot skud på overliggeren. Grønvang havde overtaget på midtbanen anført af Nawzad Ahour og Mathias Bøye-Petersen, og i angrebet skabte Edin Skenderoski og Danni Jakobsen hele tiden uro for Overlunds forsvarsspillere.

Se det store galleri fra kampen

Midt i halvlegen kom Overlund længere frem på banen. Og de havde et frisparksforsøg tæt forbi målet. De begyndte at røre på sig. Dog uden mål.

Grønvangs Edin havde et godt forsøg som Kristoffer Horslund i Overlund-målet glimrende fik afværget. Også Danni Jakobsen var tæt på at score. Ind ville bolden dog ikke. I den anden ende skete der også af og til noget, men Simon Norlén i Grønvang-målet var en sikker sidste skanse.

Målet kom
Grønvang forsatte med at lægge enormt pres på i 2. halvleg. Efter 38 minutters spil fik de noget ud af anstrengelserne, da Edin Skenderoski fik bolden over stregen til 0-1.

Se de to hold

Midt i 2. halvleg fik Grønvangs Mathias Bøye-Petersen en advarsel af superligadommer Henning Jensen, der hele tiden var tæt på spillet og gav drengene lov til at kæmpe. De to hold kæmpede for hver en bold - af og til gik de lidt for hårdt til den.

I det 48. minut øgede Grønvang pludselig føringen. Andreas Kjær var på pletten og sendte bolden i nettet til en 0-2.

LÆS OGSÅ: Grønvang i semifinalen igen

Drengene fra Overlund ville ikke overgive sig, men de kunne kun pynte på resultatet kort for slut. Efter et hjørnespark fik flittige Andreas Pedersen foden på bolden. Den røg via stolpen og ind bag Simon Norlén i mål til 1-2. Overlund pressede på til det sidste, men det var Grønvangskolens Andreas Kjær, der med et hovedstød var tættest på at sende kampens fjerde mål ind. Det blev dog ved 1-2.

Grønvangskolen er nu klar til semifinalen, hvor de skla revanchere sidste års nederlag. I år vil de i Parken!

Bliv fan på Facebook

1 af 6 Edin fra Grønvang har netop nettet. (Foto: Henrik Schou)
2 af 6 Danu fra Overlund fik god støtte. (Foto: Henrik Schou)
3 af 6 Kamp om bolden med Andreas Kjær som første mand på bolden. (Foto: Henrik Schou)
4 af 6 Andreas Kjær til 2-0. (Foto: Henrik Schou)
5 af 6 Overlund fejrer deres reducering til 1-2 ved Andreas Pedersen. (Foto: Henrik Schou)
6 af 6 Andreas Kjær (i sort) var i hopla. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere