Bredgaard skriver historie

Alltime-topscorere: Sofie Bredgaard er nu nummer tre på listen

Sofie Bredgaard gik benhårdt efter at rykke op som nummer tre på alltime-topscorerlisten i kvartfinalen. Foto: Henrik Schou
Sofie Bredgaard gik benhårdt efter at rykke op som nummer tre på alltime-topscorerlisten i kvartfinalen. Foto: Henrik Schou

Sofie Bredgaard er efterhånden ved at blive lidt af en legende i Ekstra Bladet Skolefodbold. I denne sæson alene har hun scoret 30 mål og fører suverænt pigernes topscorerliste. Hun fik debut allerede som 10-årig for Kregme Skole. Siden skiftede hun til Frederiksborg Byskole, hvor hun i sæsonen 2015/2016 var med til at vinde turneringen, da hun blot gik i syvende klasse.

Se også: TV: Frelseren skrev sig ind i historien

I top tre
Med sine to mål i kvartfinalen formåede Sofie Bredgaard at skrive sig ind i historiebøgerne på ny. De to mål bringer hende nemlig forbi Rie Grinderslev, som nåede at score 65 mål i turneringen over mange sæsoner. Det betyder, at Bredgaard nu er nummer tre på på listen over de mest scorende piger i turneringens historie med 66 kasser.

Det er en kæmpe præstation af U16-landsholdsspilleren. Der er dog fortsat lidt op til Fiona Hjartved på andenpladsen, der nåede at nette 72 gange. Øverst hersker Agnes 'Dronningen' Høybye, der scorede imponerende 93 gange.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen