De spiller til finalerne i Odense

TRE-FOR Park: Finalerne bliver igen et brag af en fest

Wafande skal blandt andet være med til at gøre finaledagen til et brag af en fest. (Foto: POLFOTO)
Wafande skal blandt andet være med til at gøre finaledagen til et brag af en fest. (Foto: POLFOTO)

TRE-FOR Park i Odense skal i år skabe rammerne for finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold. Det bliver et helt fantastisk arrangement med masser af god fodbold og spændende underholdning.

Fest og farver på og udenfor banen
Det bliver et brag af en fest, når Ekstra Bladet Skolefodbolds finaler bliver spillet torsdag 30. april. Igennem tiden har finalerne været forbundet med god underholdning både på og uden for banen - 2015 bliver ingen undtagelse.

Her spilles finalen 2015

Udover de to fantastiske fodboldkampe vil blandt andet Wafande og Pharfar spille op til fest og farver, så både spillere og tilskuere får en uforglemmelig oplevelse.

Tidligere har Parken i København, NRGi Park i Århus og Farum Park lagt græstæppe til de prestigefyldte finaler i verdens største skolefodboldturnering, der har været spillet siden 1961.

Læs alt om slutspillet

De næste tre år er Odense værtsby for finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold, da der er indgået en partnerskabsaftale med DBU.

Jan Kristensen fra DBU udtaler i den forbindelse:

- Vi glæder os meget til samarbejdet med Odense Kommune og ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.

Fynsk krydderi
På TRE-FOR Park ser de frem til at tage imod mange glade unge mennesker og deres familier ved finalerne, fortæller Jane Jegind, By- og Kulturrådmand i Odense og næstformand i Sport Event Fyn.

- Med vores placering så centralt i landet kan vi tilbyde en ny og spændende ramme om arrangementet, der traditionelt set samler opmærksomhed fra hele landet. Vi er rigtig gode til at udvikle på tilbagevendende events, og vi glæder os også til over de kommende år at tilføre den festlige afslutning på den prestigefyldte turnering lidt fynsk krydderi, siger Jane Jegind.

AFSLØRING: Sådan spilles kvartfinalerne

DBU og Odense Kommune glæder sig til at sætte Odense på landkortet, når verdens største skolefodboldturnering skal afgøres i eventyrets by. Du er inviteret med til fest hos Ekstra Bladet Skolefodbold.

Pressemeddelelsen i sin fulde form: