'Det er simpelthen det fedeste'

Profil: Angrebs-tvillingen med de særlige ritualer

Profilen Maria Pedersen (gul) blev topscorer i Jylland Nord-kredsen med 13 kasser. (Foto: Henrik Schou)
Profilen Maria Pedersen (gul) blev topscorer i Jylland Nord-kredsen med 13 kasser. (Foto: Henrik Schou)

Maria Pedersen er en af Vester Hassing Skoles store profiler. Hun gjorde sig aldeles flot bemærket under efterårets kampe. Maria har en stor del i æren i, at holdet er nået helt til slutspillet. Den stærke angrebsspiller scorede hele 13 mål for holdet i efteråret - og så har hun jo sine ritualer.

Se også: Her spilles finalen 2015  

Nu nærmer slutspillet sig med hastige skridt, og årets først kvartfinale er lige om hjørnet. Maria og Vestegns-pigerne skal møde Lind Skole i den første pigekvartfinale 7. april klokken 11.00.

Forberedelserne
Maria og hendes hold har forberedt sig grundigt hen over vinteren, så de er helt klar til at møde Lind Skole i kvartfinalen.

- Vi har planlagt en trænings kamp mod Hals for at være klar til kamp mod Lind Skole, fortæller Maria.

Med hård træning er Maria da også fuld af selvtillid på holdets vegne og 'satser selvfølgelig på, at vi vinder', som det lød fra Maria, da hun blev spurgt til sine forventninger omkring kvartfinalen.

Se også: AFSLØRING: Sådan spilles kvartfinalerne

- Så fighter vi selvfølgelig også til det sidste. Vi skal ikke tro, vi vinder uden kamp, tilføjer Maria, idet hun godt ved, at man ikke vinder en kvartfinale, hvis ikke man giver sig 100 procent.

Særligt fokus
Der er nogle særlige spillere fra Lind Skole som Hassing pigerne har tænkt sig at holde et ekstra øje med, når de møder dem i kvartfianlen. Det er nemlig især Linds angrebsspillere. Samtidig har de også stærkt fokus på modstanderholdets forsvar, så de kan lægge en taktik, som gør det muligt for Maria og Co. at få nogle bolde i kassen.

Det fedeste
Vester Hassings piger havde slet ikke regne med at komme så langt i turneringen. Hele deres skole bakker dem op, og det nyder Maria.

- Det er simpelthen det fedeste at spille over for hele skolen. Jeg er så glad for det her. Lind skole slipper i hvert fald ikke uden kamp, fortæller Maria, som er fyldt med kampgejst allerede nu.

Tvillingesøster til Maria, Christina Pedersen er anfører på holdet. (Foto: Henrik Schou)
Tvillingesøster til Maria, Christina Pedersen er anfører på holdet. (Foto: Henrik Schou)

Ritualerne
Maria og tvillingesøsteren Christina, som også spiller på holdet, har nogle særlige ritualer, som de benytter sig af inden en vigtig kamp. Det vil de også gøre, når de møder Lind-pigerne i kvartfinalen.

- Vi tager først den venstre sko på. Bagefter går Christina først ud af omklædnings rummet, og lige før kampen går i gang, giver mig og Christina hinanden en krammer. Så har jeg selvfølgelig også mine egne ritualer, lyder det fra Maria, men dem får vi ikke at vide.

 

Det bliver spændende at se, om ritualerne virker for tvillingeparret og resten af Vester Hassings hold 7. april, når årets aller første kvartfinale sparkes i gang!

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere