Disse fire hold er klar til semifinalerne

Vest er klar: Vi har fundet de første fire semifinalister vest for Storebælt

Sct. Hans Skoles piger er et af de fire hold, vi har fundet til semifinalerne. (Foto: Henrik Schou)
Sct. Hans Skoles piger er et af de fire hold, vi har fundet til semifinalerne. (Foto: Henrik Schou)

I ugen der er gået, har vi fået spillet fire kvartfinaler vest for Storebælt og dermed fundet de første fire semifinalister i dette års udgave af verdens største skolefodboldturnering - Ekstra Bladet Skolefodbold.

Få et overblik over de fire hold, der er klar til semifinalerne, her:

Nicklas Bucio (nummer to fra venstre) scorede Karensmindeskolens første mål i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou) Nyheder TV: Ugens mest sete klip

Karensmindeskolen
Drengene fra Karensmindeskolen var de første, der blev klar til semifinalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold.

De sikrede sig en 2-1-sejr over Kragelundskolen efter et sent mål i anden halvleg. I en første halvleg præget af nerver, bragte de sig foran kort før pausen. I anden halvleg kom Kragelund-drengene dog igen, men Casper Dyrholms scoring sent i kampen sikrede billetten til semifinalen.

Karensmindeskolen skal spille semifinale mod Kolding Realskole mandag 18. april klokken 11.30.

Stor jubel hos Karensminde-drengene. (Foto: Henrik Schou)
Stor jubel hos Karensminde-drengene. (Foto: Henrik Schou)

STILLE NU..kaptajn Casper Dyrholm måtte komme nede fra forsvaret og op i angrebet for at score, når nu angrebet ikke kunne. (Foto: Henrik Schou) Jyllandnord TV: 'Pandebåndet' blev den store helt

Ungdomsskolen Ry
Det var tæt og dramatisk, da Ungdomsskolen Ry spillede sig i semifinalen som det første pigehold i årets turnering. Der måtte nemlig forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence til før de kunne booke billetten.

Ry-pigerne kom bagud, men som så mange gange før i årets turnering, gav de aldrig op og det lykkedes dem at få udlignet til 1-1 ved 'Fighter-Vilja' i den ordinære spilletid. Der blev ikke scoret i den forlængede spilletid og i straffesparkskonkurrencen hoppede Vilja på kassen og hjalp sit hold til en plads i semifinalen.

Ungdomsskolen Ry skal spille semifinale mod Sct. Hans Skole tirsdag 19. april klokken 11.30.

Jubel, da Ungdomsskolen Ry scorer og udligner i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Jubel, da Ungdomsskolen Ry scorer og udligner i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)

'Fighter-Vilja' med det store smil efter 1-1 scoringen. (Foto: Henrik Schou) Jyllandmidt TV: 'Fighter-Vilja' igen dagens helt

Sct. Hans Skole
Pigerne fra Sct. Hans Skole leverede den mest overlegne præstation i de fire afviklede kvartfinaler i vest. Det blev til en sejr på hele 5-1 over BillundSkolen. Ida 'Veteranen' Eriksen scorede hattrick og sendte dermed sig selv op på førstepladsen på pigernes topscorerliste.

Katrine Andreassen leverede en fremragende præstation på midtbanen og krydrede også indsatsen med en scoring, ligesom anfører Sarah Sundahl også gjorde.  Nu gælder det kampen om en plads i finalen.

Sct. Hans Skole skal spille semifinale mod Ungdomsskolen Ry tirsdag 19. april klokken 11.30.

Glade piger fra Sct. Hans Skole. (Foto: Henrik Schou)
Glade piger fra Sct. Hans Skole. (Foto: Henrik Schou)

Ida 'Veteranen' Eriksen har enorm betydning for sit hold. Det viste hun endnu en gang med tre mål i 5-1-sejren i kvartfinalen - og nu 29 total. (Foto: Henrik Schou) Fyn TV: 'Veteranen' det fynske mareridt

Kolding Realskole
Det sidste semifinale-mandskab vi fandt vest for Storebælt, var drengene fra Kolding Realskole. De spillede kvartfinale mod Løjt Kirkeby og det var en meget lige affære. Kampen endte 0-0 i ordinær tid og derfor skulle der forlænget spilletid til.

Den forlængede spilletid blev anderledes målrig. Vinden spillede en stor rolle og Løjt Kirkeby bragte sig foran med 1-0 ved Christian Grave direkte på frispark. Men Kolding-drengene fik udlignet, da Andreas Pagh scorede kort inden slutfløjt. Derfor måtte der straffesparksonkurrence til, og her trak Kolding det længste strå.

Kolding Realskole spiller semifinale mod Karensmindeskolen mandag 18. april klokken 11.30.

Glæde og eufori over semifinalepladsen. (Foto: Henrik Schou)
Glæde og eufori over semifinalepladsen. (Foto: Henrik Schou)

Hele tiden følger anfører Tobias Lading aktivt med i kampen og dirigerer tropperne fra Kolding Realskole. (Foto: Henrik Schou) Fyn TV: Gud hjalp 'Jordbærhjelmen' igen