Fantastiske Faurskov

Stærkt: Lynet på kanten fandt vej til netmaskerne tre gange i finalesejren

Laura Høgh Faurskov var virkelig godt spillende i finalen. Foto: Claus Bonnerup
Laura Høgh Faurskov var virkelig godt spillende i finalen. Foto: Claus Bonnerup

Laura Høgh Faurskov har været en af profilerne på et stærkt hold fra Brændkjærskolen hele vejen igennem Ekstra Bladet Skolefodbold.

U16-spilleren fra Kolding Q har normalt et godt blik for sine medspillere, og hun befinder sig bedst i oplæggerens rolle.

I finalen kulminerede det hele for den lynhurtige kantspiller, der leverede et hattrick i 7-1 sejren over KSI.

- Det er fuldstændig sindssygt at stå her som vinder og have scoret tre mål på vejen. Den havde jeg slet ikke set komme. Jeg er så overrasket, men det føles helt fantastisk, og jeg kan ikke løbe fra, at jeg var en af profilerne i finalen, sagde Laura Faurskov, der eller har farten til at løbe fra de fleste.

Sådan var det også i finalen, hvor de stakkels KSI-piger ikke kunne standse det arbejdsraseri, som Laura Faurskov lagde for dagen på kanten. Konstant var hun i feltet og kunne afslutte sine holdkammeraters flotte oplæg.

Der var ingen tvivl om, at Brændkjærskolen var klasser over KSI, og det var takket være Laura Faurskov og den anden hattrick-helt, Sille Fuhlendorff.

- Vi spillede en fantastisk kamp, og vi havde læste godt op på modstanderen. Jeg synes, vi var bedst over hele banen, og alle pigerne spillede fantastisk, sagde Laura Faurskov, inden beskedenheden igen tog over, da samtalen drejede over på hendes egen klasse-præstation.

- Jeg kan faktisk ikke engang huske mine mål. Men det er også lige meget, så længe vi vandt. Det er så fedt at stå her foran hele skolen og høre deres jubel. Det har været en drøm at vinde Ekstra Bladet Skolefodbold lige siden de helt små klasser, og nu er den gået i opfyldelse, lød fra en lykkelig Laura Faurskov.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen