Afgjort i sidste sekund

Tæt duel: Videre på et hængende hår

Tre af kampens hovedaktører fik efter kampen overrakt priserne. Foto: Niels Kjestrup
Tre af kampens hovedaktører fik efter kampen overrakt priserne. Foto: Niels Kjestrup

Det var slaget om Kolding, da Brændkjærskolens drenge på eget græs tørnede sammen med Kolding Realskole. Spillerne på de to hold træner og spiller til daglig sammen på KB`s bedste hold. Begge skoler er kommet langt i de tidligere turneringer. Endda er Brændkjærskolen førhen endt i Parken, og sidste år vandt pigerne finalen i Odense.

Sådan skulle det ikke være i år, selvom drengene kæmpede det bedste, de havde lært. Det blev en meget underholdende og spændende kamp. hvor der var kamp om hver bold. Det var dog Realskolen, der havde flest chancer, da de havde et par hurtige spillere, der i duellerne fik bolden med sig på midtbanen og stormede ned mod værternes mål, hvor målmanden stod rigtig godt og reddede en masse skud fra gæsterne.

Det blev dog Brændkjærskolen, der scorede på deres første chance ved Simon Ankjær der forsøgte sig med en lang bold som sejlede indover gæsternes målmand. 1-0 til Brændkjærskolen. Denne stilling varede i små ti minutter, før Peter Damkier fra Realskolen udlignede sikkert til 1-1, hvilket også var stillingen ved pausen.

Se kampfakta her.

TV: Spændingen udeblev

Gode råd fra trænerne
Brændkjærskolens drenge fik i pausen at vide, at de havde kæmpet godt, men de var oppe mod et fysisk stærkt hold, så de skulle kæmpe videre og trække lidt mere ud til kanterne i forsvaret, da der blev spillet meget på deres sidste tredjedel. Realskolen fik at vide, at de spillede godt og skulle blive ved med at presse.

Anden halvleg startede nu i højt tempo. Realskolen havde allerede efter fem minutter et meget farligt angreb, som den sikre målmand fra Brændkjær klarede i flot stil. Kampen bølgede igen, og det kunne gå begge veje, selvom Realskolen havde de fleste chancer.

Man havde derfor så småt indstillet sig på straffesparkskonkurrence, men det lykkedes for Realskolen at afgøre kampen, da Emil Dahl fik overlistet hjemmeholdets målmand i kampens sidste minut til resultatet 2-1. Dermed er Kolding Realskole videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.