Angreb er det bedste forsvar

Mål: Jo flere man scorer, jo flere skal modstanderen også scorer

Klar til kamp. (Foto: Carsten Lausten)
Klar til kamp. (Foto: Carsten Lausten)

I pigekampen mellem Nyborg Private Realskole og Birkhovedskolen, satte Nyborg-pigerne sig på kampen fra starten. De pressede modstanderne fra Birkhovedskolen tilbage. Efter fire minutter kom første mål. En høj bold ind i feltet, som en forsvarer lidt uheldigt fik prikket i eget mål.

Se fakta om kampen her.

One way traffic
Resten af halvlegen var spil til et mål, ikke mindst anført af en velspillende Mia Hansen, der da også lavede mål nummer to og tre, fulgt op af Melanie til pausestillingen 4-0. Kun super målmandsspil af Clara, holdt scoren nede. Mia og Claras præstationer gav dem senere fidusbamserne.

Se også: De små knækkede til sidst

Efter pausen var Melanie på spil igen til 5-0. Men så, ud af ingenting, kom Birkhoved på tavlen. Julie driblede til baglinjen og lagde den ind over, hvor Muna dukkede op og fik reduceret. Nu kom Birkhoved bedre med i kampen, også selvom de to dygtige kantspillere, Johanne Mejdal og Karla Jensen, begge kom på tavlen for Realskolen. Birkhoved-pigerne blev ved med at kæmpe for det og blev belønnet, da Julie energisk fik kæmpet sig gennem forsvaret og reduceret yderligere.

Mia og Clara med deres fidusbamser. (Foto: Carsten Lausten)
Mia og Clara med deres fidusbamser. (Foto: Carsten Lausten)

Se også: David mod Goliat

I den anden ende kunne Realskolen godt have lavet betydeligt flere mål, men godt målmands spil og dårlige afslutninger holdt scoren nede. De fik dog lavet yderligere tre mål så slutresultatet blev 10-2. Man har et ikke mindst offensivt godt hold med flere profiler, der kan spille sammen, men også præstere på egen hånd, til gengæld virker forsvaret til at tale med!