Angrebsduo dominerede

Overlegne: Gæsterne så sig ikke tilbage efter første scoring

Gæsterne kunne velfortjent gå til pause med en føring på 2-0. Foto: Carsten Lausten
Gæsterne kunne velfortjent gå til pause med en føring på 2-0. Foto: Carsten Lausten

Kampen mellem Korup Skole og Aarupskolen i Ekstra Bladet Skolefodbold blev noget forsinket, da dommeren ikke dukkede op. Heldigvis var der en dommerkyndig forælder Mogens Nyborg på sidelinjen, der kunne træde til.

- Fedt. Sådan en har mine storebrødre også fået, sagde Julie Breiner fra Aarupskolen efter kampen. Hun var godt tilfreds med at have fået fidusbamsen. Julie går kun i 5. klasse, så hun har nogle år til at forøge sin samling. Og at dømme udfra dagens kamp er der god sandsynlighed for det.

Se kampfakta her.

Se også: Skarpest i vinden

Gæsterne i front
Julie er en knivskarp angriber, og det viste hun flere eksempler på i kampen.

Kampens indledning var meget lige med rodet spil på den knoldede bane. Men efterhånden var det gæsterne, der begyndte at sætte sig på spillet. Udover Julie havde de Smilla Rimmen fremme i angrebet, som også var farlig og bevægelig.

Det var da også de to, der slog til efter 12 minutter. Smilla spillede perfekt Julie fri, og hun afsluttede køligt med en flad afslutning. Og bare to minutter efter fulgte de samme opskrift, og så stod der 2-0.

I resten af halvlegen var det med Aarupskolen i dominans, men værterne var med i kampen og lurede på at skabe chancen.

Kampens prisvindere. Foto: Carsten Lausten
Kampens prisvindere. Foto: Carsten Lausten

Se også: TV: Landsholdsvikar tabte på ny

Overlegne
Der var tilgengæld ikke spillet mange minutter af anden halvleg, før super-duoen Smilla og Julie slog til igen. Igen med Smilla som oplægger og Julie som den kolde afslutter - fladt ved fjerneste stolpe.

Men Aarup kunne også afslutte andre steder end langs jorden. Det beviste Nova Rau fem minutter senere, efter hun smækkede bolden op i nettaget.

Anden halvleg var i det hele taget en lang dominans fra gæsternes side, og Korup Skole havde rigeligt at gøre med at forsvare sig. Gæsternes målmand Ejla Sørensen havde taget hue på, og det var klogt. Ellers havde det været en kold fornøjelse for hende.

Julie Breiner snuppede en mere efter en god solotur og gjorde det til 5-0. Smilla Rimmen gjorde alt rigtigt med en ihærdig indsats, bortset fra at score trods gode muligheder.

Det var derfor en stor forløsning, da hun efter 50 minutter i andet forsøg endelig fik bolden i kassen, og hun gjorde det også til 8-0 kort før tid.

I mellem de to mål havde Kathrine Nygaard scoret til 7-0 tæt under mål.