Kølige Kenneth

Var klar: Kjellerup-kepperen gjorde, hvad han kunne, mod hundene

Kenneth ude i fuld længde. (Foto: Henrik Schou)
Kenneth ude i fuld længde. (Foto: Henrik Schou)

Kvartfinalen mellem Kjellerup og Hunderup blev et stort drama.

Se billeder fra kampen

Gjorde sit
Kjellerups målmand, Kenneth Dahl, havde i kampens første minut en dobbeltredning efter forsøg fra Hunderups senere matchvinder Amir Al-Mausouri. Kenneth klarede begge forsøg i mesterlig stil og fik en superstart på kampen.

Kampen igennem viste Kenneth, at han har potentiale til at spille på et højt niveau.

LÆS OGSÅ: Amir i vildt comeback

De to mål, der senere gik ind på ham, havde han ingen chance for at tage. Alligevel var han ved det første meget tæt på at nappe skuddet med hænderne. Den 16-årige målmand, der til dagligt står på mål i Kjellerup på klubplan, var helt på det rene med, at de havde tabt. Det var det bedste hold, der havde vundet

- Det havde nok været tyveri, hvis vi havde vundet, udtalte han ærligt efter kampen.

LÆS OGSÅ: Sikker en afbrænder

Derudover mente han, at Kjellerup havde spillet en flot kamp. Og det havde de også. De havde givet Hunderup kamp til stregen og fightede i alle 60 minutter. Kjelleruo-drengene fik dog for lidt ud af de chancer, de kom frem til.

Var skarpest
Omvendt var Hunderups opspil meget flot, og de spillede sig nydeligt frem til nogle store chancer. To af dem udnyttede de. Det var nok til at komme i semifinalen.

LÆS OGSÅ: Sikker en afbrænder

Kjellerups træner, Jakob Knudsen, var lidt bitter efter kampen, hvilket var forståeligt. Pigerne tabte kredsfinale til Kolind på mål i sidste minut, og drengene var meget tæt på at fremtvinge straffesparkkonkurence ved scoring i sidste minut. Han kunne dog glæde sig over, at holdet har spillet flot, flot bold.

Bliv fan på Facebook

1 af 2 Mada Lajgaard stod for Kjellerups kasse. Han var ikke enig med Ekstra Bladets vurderinger af deres chancer. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Kenneth ude i fuld længde. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere