Amir i vildt comeback

Kvartfinale: Hunderupskolen er klar til semifinale efter mål i overtiden

Amir løber forreste i klumpen af glade fynboer, der i næste spiller semifinale i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Henrik Schou)
Amir løber forreste i klumpen af glade fynboer, der i næste spiller semifinale i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Henrik Schou)

KJELLERUP (ekstrabladet.dk): Hunderupskolen fra Odense er klar til at møde Vejen-drengene fra Grønvangskolen i semifinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Fynboerne havde totalt kontrol over semifinalen i Kjellerup. Troede de da, for et minut før tid udlignede hjemmeholdet til 1-1. Kjellerup Skole øjnede straffesparkskonkurrencen forude.

Men i forventningens glæde glemte de at holde øje med Amir Al-Mausouri, der med sit 13. mål sendte Hunderupskolen en kamp fra Parken.

Se billeder fra kampen

I sidste sekund
Det var i overtiden, at han vristede sig fri af tre modspillere. Bang! Angriberen klaskede bolden i mål.

- Jeg blev rigtig glad for den scoring. Vi havde jo det hele i kampen. Jeg synes ikke, at Kjellerup Skole havde meget af spillet. Da de kom på 1-1, vidste jeg bare at de sidste to minutter skulle bruges fornuftigt, sagde Amir til Ekstra Bladet efter kampen.

LÆS OGSÅ: Hundene løs

- Nu er jeg virkelig glad for, at vi skal spille semifinale og forhåbentlig skal i Parken. Vi ved, at modstanderne bliver stærkere og stærkere. Men vi håber på hjemmebane og mange tilskuere, sagde Amir.

Semifinalen der endnu ikke er programsat skal spilles onsdag 18. april.

1 af 2 Amir (i sort) i gang med at få kontrol over bolden. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Amir løber forreste i klumpen af glade fynboer, der i næste spiller semifinale i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere