Sikke en afbrænder

Kvartfinale: Målscoreren Christian Madsen fra Hunderupskolen fik verdens største chance for at lukke semifinalen mod Kjellerup Skole

Christian Madsen slår opgivende ud med armene efter sine store afbrænder. (Foto: Henrik Schou)
Christian Madsen slår opgivende ud med armene efter sine store afbrænder. (Foto: Henrik Schou)

KJELLERUP (ekstrabladet.dk): Det er helt sikkert, at angriberen Christian Madsen fra Hunderupskolen meget længe vil glæde sig over sejren i kvartfinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

For var Kjellerups helhjertet forsøg på et comeback lykkedes, så ville Christian i resten af sit liv tænke på sin afbrænder i begyndelsen af anden halvleg.

Se billeder fra kampen

Han stod få meter fra målet og formåede i helt position at skyde over.

- Jeg skulle bare have sat hovedet på. Men jeg får det ikke timet, og så forsøger jeg at redde det hele med en inderside. Der skulle jeg 100 procents sikkert have lukket kampen. I stedet får de målspark, sagde Christian, da han efter kampen skulle forklare sig over for Ekstra Bladet.

Han ville da også noget hellere tale om sit mål til 1-0.

- Det var dejligt at score det mål. Jeg var rigtig glad for den scoring. Det er det, som vi har drømt om, sagde han.

LÆS OGSÅ: Kjellerups hårde farvel

Kjellerup Skole var tæt på at vende kampen, da de i sidste minut udlignede til 1-1. I overtiden fik Hunderupskolen dog hentet en fortjent sejr hjem.

- Jeg var selv ret stiv i stængerne, og jeg nåede da at tænke, at vi ikke havde overskud til at skulle i straffesparkskonkurrence. Heldigvis har vi Amir helt fremme. Han er ikke til at stoppe. Han kan vende alle kampe til vores fordel.

- Det er utroligt, at han får kæmpet sig fri af forsvaret. Der var det bare at sige yes. Nu er vi et skridt tættere på Parken, sagde helten, der slap for at være en uheldig helt.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere