Vilde hunde

Kunst på græs: Hunderupskolens drenge var i hopla i kredsfinale

Christian Madsen i kamp om bolden med Mads Hein i Lillebælt-målet. (Foto: Henrik Schou)
Christian Madsen i kamp om bolden med Mads Hein i Lillebælt-målet. (Foto: Henrik Schou)

Den fynske kredsfinale for drenge mellem hjemmeholdet fra Hunderupskolen og Lillebæltskolen blev spillet på OB's kunstgræsbane. De to hold levede op til de flotte rammer.

Ligeværdige modstandere
Bedømt ud fra de to holds målscore ville det blive en meget lige kamp. Hunderup-drengene har en på 23-4 efter fem kampe, mens Lillebæltskolens hedder 20-7-efter seks kampe.

LÆS OGSÅ: ZOOM: Hunderup - Lillebælt

Det var to meget optimistiske trænere, der sendte deres spillere på banen til kredsfinalen. Det stod dog hurtigt klart, at det var Hunderup-træneren, der havde mest at have det i. Hans hold bestod af flere 9. klasser, så de var stærkere fysisk.

SE DET KÆMPE GALLERI FRA KAMPEN

Ikke desto mindre fik Lillebælts dygtige tekniker, Tobias Bisgård, kampens første målchance. Han overplacerede dog sit skud og sendte bolden langt Christian Sørensen i Hunderup-kassen. Hjemmeholdet skulle lige bruge 10 minutter på at komme i gang. Men så var de også virkelig varme. Pludselig fik de deres første mulighed, da Casper Borgaard trykkede af fra 20 meters afstand.

Mads Hein i Lillebæltskolen-målet diskede op med en fantastisk redning, så ingen mål i denne omgang.

Uheldigt sammenstød
I det næste angreb var uheldet over Lillebæltskolen, da deres Rune Borgesen stødte sammen med Hunderupskolens Amir Al-Mausouri. Rune måtte efterfølgende lade sig udskifte. Den stærke forsvarsspiller blev savnet i defensiven resten af kampen.

Spillet var kun lige sat i gang igen, da Hunderupskolens Christian Madsen fik scoret til 1-0. Et langskud blev sendt mod Mads Hein i målet, og Christian Madsen var hurtigt over riposten. Kort efter var Casper Borgaard tæt på at bringe sin skole foran 2-0, men Mads Hein stod fremragende i Lillebæltskolens mål. Han afværgede gang på gang. Lillebælt-drengene havde også deres mulighed - specielt Tobias Bisgård spillede fantastisk. Det blev dog ikke rigtig farligt fra dem.

LÆS OGSÅ: Bamseleg

Efter 20 minutters spil burde Christian Madsen være blevet dobbelt målscorer, men hans hovedstød sneg sig lige uden om stolpen. Hunderup-topscorer Amir Al-Masouri så man ikke meget til i starten. Han blev pakket godt ind. Men det var ikke helt nok. Et øjebliks uopmærksomhed i Lillebælt-defensiven gav plads til Amir, der afdriblede en forsvarsspiller og Mads Hein, før han satte bolden sikkert ind. 2-0 til Hunderup.

Kort før pausen kunne Lillebæltskolen med lidt held have reduceret, men Christian Sørensen nåede at få det yderste af handskerne på det flotte skud fra Tobias Bisgård. I første halvlegs sidste minut kom Hunderupskolen så foran 3-0, da Amir Al-Masouri fra kanten af straffesparksfeltet overlistede Mads Hein. Flot skud. Så var det pausetid.

Ny strategi
Lillebæltskolen kom ind til anden halvleg med fornyet håb og gejst. Et par rokeringer fra holdets træner betød blandt andet, at Tobias Bisgård blev rykket helt frem i front. Der skulle ske noget.

Ikke desto mindre blev der længere mellem chancerne i de sidste 30 minutter. Det meste spil foregik på midten. Amir Al-Masouri måtte lade sig udskifte midt i anden halvleg, og Kenneth Demby blev rykket frem som angriber. En rokering,der straks var ved at give gevinst, da Kenneth Demby satte sig godt igennem på kanten, men hans afslutning endte i lige i næverne på Mads Hein.

LÆS OGSÅ: Rolig gøen

Med omkring 10 minutter igen sendte Lillebæltskolens Mikkel Nielsen et langskud afsted mod Hunderups mål - på vej mod det øverste hjørne. Et mål kunne have skabt lidt spænding til sidst, men bolden ville bare ikke ind for Lillebælt. Ikke flere mål i kampen, så 3-0 til Hunderup-drengene. De er klar til kvartfinalerne.

De har et stærkt og homogent hold uden deciderede svagheder. De har gode kort på hånden til foråret. De har mange måneder til at overveje, hvordan de vil spille dem.

Bliv fan på Facebook