Slaget om Nordfyn

Drengeopgør: Nordfynske duellanter i et brag en en kamp

Drengene fra Nislevgård-holdet. (Foto: Lars Pedersen)
Drengene fra Nislevgård-holdet. (Foto: Lars Pedersen)

Fredag middag bød på første del af slaget om, at kunne kalde sig nordfyns stærkeste skolehold. Duellanterne var Nislevgårds Efterskole og Krogsbølle skole.

Kampen startede som en meget rodet affære, hvor man kunne se, at der var flere dygtige fodboldspillere på begge hold, men at de slet ikke var sammenspillede som på et klubhold.

LÆS OGSÅ: Fynsk fysik når det er bedste

Efter 12 minutters spil blev en Nislevgård-spiller spillet fri et par meter fra mål ,men dette store tilbud blev ikke omsat.

Se fakta fra kampen HER

Viste tænder
Efter et kvarters spil,så var det Krogsbølles tur til at vise tænder, da Kristian Jeppesen fra kanten af feltet sendte bolden ganske kort forbi hjemmeholdets mål.

Efter 20 minutters spil testede hjemmeholdets anfører Patrick Haar Julian Schütz i Krogsbøllemålet med et flot langskud, men målmanden stod godt placeret og afværgede skuddet.

Alene med målmanden
Efter 22 minutters spil blev Kristian Jeppesen fra Krogsbølle skole spillet fri, men alene med målmanden blev det store tilbud misbrugt, da hjemmeholdets målmand Lasse Hjernø lavede en flot fodparade.

Kampens første mål blev scoret efter 27 minutters spil, da Daniel Knudsen fra kanten af straffesparksfeltet sparkede hjemmeholdet i front.

Allerede minuttet efter var Daniel Knudsen tæt på en ny scoring, men Julian Schütz parerede flot forsøget.

Krogsbølle udlignede i 1. halvlegs sidste minut ved Kristian Jeppesen, da han fra tæt hold overlistede hjemmeholdets målmand.

Samme Kristian Jeppesen var kort tid efter tæt på at bringe Krogsbølle foran, men hans flotte loop over målmanden tog stolpen og sprang i spil igen.

Målrig affære
Anden halvleg blev en meget målrig affære. Patrick Haar scorede til 2-1 føring til hjemmeholdet, da han fra 25 meters afstand kanonerede bolden i mål uden chance for Krogsbølles målmand. Stillingen holdt dog kun et øjeblik, da Kent Jørgensen udlignede for Krogsbølle til 2-2 direkte på frispark.

Nislevgård blev ramt af en 10 minutters udvisning, og i de følgende 10 minutter pressede Krogsbølle gevaldigt på for at komme i front, så det var en ubehagelig overraskelse for dem, at bolden efter et par kontraer endte hos Nislevgårds Dennis Hansen,d er alene med målmanden scorede til 3-2.

Det var som om, at 3-2 målet knækkede Krogsbølle, og det endte med yderligere tre scoringer til Nislevgårds Efterskole,da Krogsbølle Skole måtte smide næsten alle mand i front.

Nislevgård endte således med at vinde 6-2 og tog dermed første stik i kampen om at blive stærkeste skolehold på Nordfyn.

Bliv fan på Facebook