Dagens lyn-perle

Nyborgsk målmaskine: Kun 25 sek. skulle Jacob Skou Andersen bruge til at score

Der var masser af plads til de fremmødte tilskuere i Nyborg Idrætspark. (Foto: Preben Nielsen)
Der var masser af plads til de fremmødte tilskuere i Nyborg Idrætspark. (Foto: Preben Nielsen)

Så blev 1. rundes hidtil hurtigste mål scoret. Det skete i den fynske drengekamp mellem Birkhovedskolen og udeholdet fra Nyborg Friskole.

Væver start
Udeholdets lille vævre angriber i Jacob Skou Andersen fik nemlig fyret bolden i kassen allerede efter 25 sekunders spil. Hjemmeholdet blev taget på sengen, og målmanden kunne ikke stille noget op. Han måtte hente bolden ud af Birkhoved-nettet. Og det skulle vise sig langt fra at blive sidste gang.

LÆS OGSÅ:Skal mobilen skiftes ud?

Fik masser for pengene
I alt otte gange måtte han se sig passeret på Nyborg Stadions opvisningsbane. De flotte rammer var med til, at der var en intet mindre end fremragende stemning på lægterne. Der var næsten fyldt hus. Og de to holds fans fik da også seværdig bold at se.

Nyborg Friskole var dog bedst og fortjente sejren, som endte med at blive på hele 8-0. De scorede nogle flotte mål - et par af dem helt oppe under overliggeren.

LÆS OGSÅ:Titelforsvaret på Fyn

Birkhovedskolens bedste spiller var midtbane-manden Jacob, der til dagligt slår sine folder på drengeholdet i OB. Ham kommer vi bestemt til at se mere til i skolefodbold-sammenhæng. Bare ikke i år. Han fik fortjent fidusen efter kampen. Fra Friskolen var det Tobias Crone Lund, der fik fidusen - bl.a. pga. sine to mål. Fairplay-prisen gik til hjemmeholdets anfører Magnus.

Læs fakta om kampen