Sidste stop

Kerteminde Skole har imponeret i år, men 3. runde blev endestationen

- Rasmus Larsen (th.) får sig en sludder med sin træner, Carsten Andersen. (Foto: Erling Christensen)
- Rasmus Larsen (th.) får sig en sludder med sin træner, Carsten Andersen. (Foto: Erling Christensen)

Kerteminde Skole havde forud for deres kamp på hjemmebane mod Agedrup Skole en imponerende målscore på 17-1. Den blev ikke forbedret mod Agedrup Skole. Langt fra.

Tidlig afgørelse
Allerede fem minutter inde i kampen syntes kampen afgjort til Agedrup Skoles fordel, da de førte 2-0. Holdets Rasmus Larsen havde stået for begge kasser og spillet en fremragende kamp indtil videre.

Derefter kom der lidt mere ro over kampen, og begge hold så tilsyneladende hinanden mere an og lukkede godt af i forsvaret. En anden Agedrup-Rasmus, Rasmus Lauritsen, fandt dog et hul i Kerteminde-forsvaret og fik øget til 3-0.

Som forvandlet
Det er ikke til at vide, hvad Kertemindre Skoles træner havde sagt til sine spillere i pausen, men det var en forandret flok Kerteminde-drenge, der kom ud til 2. halvleg. Trods dystre udsigter til de sidste 30 minutter bagude 3-0 fik Kertemindre-drengene reduceret først én gang - og så kort efter igen. 3-2 til Agedrup Skole.

Derefter vippede kampen længe frem og tilbage, og den blev desværre tit afbrudt af skader og advarsler.

Kronen på værket
Den store overraskelse udeblev dog, og i slutminutterne kunne Rasmus Larsen score sit tredje mål, så kampen endte 4-2 til udeholdet fra Agedrup. Rasmus spiller til daglig på FC Fyns U17-divisionshold og er nu klar til at bombe videre for sin skole i næste runde.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen