Kom nu, så får i bedre karakterer!

Det var et af tilråbene fra en lærer fra Kroggårdsskolen under kredsfinalekampen mod Bogense Skole

De stolte sølvvindere fra Bogense Skole. Foto: Ejgil Sørensen
De stolte sølvvindere fra Bogense Skole. Foto: Ejgil Sørensen

Det var et af tilråbene fra en lærer fra Kroggårdsskolen under kreds finalekampen mod Bogense Skole.

Det skal være usagt, om det var det, der motiverede. Men inde på banen tilkæmpede holdet sig efter en nervøs start til overtaget, og kom frem til flere gode afslutninger, som tvang Bogenses målmand Amanda Brunholt til et par flotte redninger. Ikke mindst efter et kvarters spil, hvor Patricia Bojsen skød hårdt og resolut fra kanten af feltet, måtte hun ud i fuld længde.

Overgivelse

Men i det 22 minut måtte hun kapitulere for et langskud fra topskorer Kamilla Ørskov. Skudet brækkede i luften og snød dermed den stærke målmand. Det var langt fra første gang i turnerin at Kamilla lavede det første mål, så hun bevidste dermed at Ota Solgryn virker! Hun var i det hele taget kampens store oplevelse, boldsikker hurtig og stærk fysisk. Det gjjorde, at modstanderne havde mere end travlt med.

Uden for stregerne

Uden for banen var der godt gang i trommerne fra både ude og hjemmeholdet, Bogense havde sendt sine tilhængere i tre busser. Fan kampen om at heppe bedst endte uafgjort.

Fra starten af anden halveg lagde Krogårdsskolen et tungt pres mod Bogense målet, men der manglede kvalitet i afslutningerne, eller også var den sidste aflevering for upræcis.

Samtidig vidste man, at Bogense har det med at slå til. I deres foregående tre kampe havde de i alle tilfælde været bagud og fået udlignet og efterfølgende vundet på straffe.

Men fire gange gik den ikke længere. For i det 22 minut slog Kamilla Ørskov til igen og lukkede kampen til 2-0, da hun driblede sig fri i på kanten af feltet og sikkert satte den fladt ind ude ved stolpen.

Dermed er Kroggårdskolen klar til de afgørende kampe mod Parken, mens Bogense kan se tilbage på en meget flot indsats i årets turnering.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere