Topscoreren slog til

Hadi Ali afgjorde kredssemifinale

Det var da også en stolt Hadi der stillede op til fotografering efter kampen, og kunne glæde sig over at have afgjort kampen, trods at spillet ikke var prangende. Foto: Carsten Lausten
Det var da også en stolt Hadi der stillede op til fotografering efter kampen, og kunne glæde sig over at have afgjort kampen, trods at spillet ikke var prangende. Foto: Carsten Lausten

Kredssemifinalen mellem Kerteminde og Stenstrup skoler går ikke over i historien som den mest velspillede, men spændende var det.

Kerteminde startede bedst og kom foran efter fem minutter, da et frispark fra Frederik Bladt fik lov til at passere venner og fjender i straffesparksfeltet.

Efterfølgende sad Kerteminde på kampen, men langsomt kom Stenstrup ind i kampen anført af holdets dominerende offensive kræfter Mikkel Rummelhoff og Veysel Akinci. Efter knapt 20 minutter slog sidstnævnte til, ud af ingen ting fik han bolden i straffesparksfeltet, snød to forsvarere og så var stillingen 1-1.

Derefter var det stillingskrig. Kerteminde prøvede at angribe, men stressede og sjuskede for meget i opspillet, og omvendt kom duoen Rummelhoff/Akinci aldrig rigtig frem til noget farligt.

Dødboldene

Så publikum stod med en fornemmelse af, at skulle det afgøres, måtte det enten være på en stor personlig fejl eller på en dødbold. Netop sidstnævnte skaffede ofte uro i straffesparksfelterne, men mål blev det ikke til. Ikke før to minutter før tid, hvor Kerteminde fik et hjørnespark. Det blev slået godt ind og fandt Hadi Ali. Holdets topscorer svigtede ikke satte panden på og afgjorde kampen. Et rigtig bombermål. Han havde ikke fået meget ud af det hidtil, men en rigtig topscorer behøver kun en chance.

Fra venstre back til bomber

Topskoreren for Kerteminde Skole og i Fyns kredsen har gennemgået lidt af en forvandling. Sidste år var han en stabil venstre back. På klubholdet i Kerteminde Boldklub er han blevet flyttet til højre midtbane, men skoleholdets træner Mette Andersen mente han havde offensive kvaliteter og satte ham frem i angrebet, og det indtil nu med stor succes. Hadi har en god førsteberøring og er hurtig, og så har han en god næste for hvor chancerne opstår.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere