Udvist profil: - God kamp - ikke fra mig

Stadig bidske: Igen igen kan vi skrive, at Hunderup-drengene er i kredsfinalen

Frederik Klitgaard sidste år. I år er han også skarp. Når han ikke lige får gult kort. (Foto: Henrik Schou)
Frederik Klitgaard sidste år. I år er han også skarp. Når han ikke lige får gult kort. (Foto: Henrik Schou)

Holdleder Mette Andersen fra Kerteminde Skole roste sine drenge inden kampen mod finalisterne fra de to sidste år:

- De er gode, slog hun fast, inden hun uddybede:

- De er gode på en anden måde end de drenge, der var i finalen for to år siden

Se fakta om kampen

Træner-kollega uenig
Det var holdleder for Hunderup, Morten Rasmussen, ikke enig i. Han vurderede sine spillere til at være mindst lige så gode som de drenge, der var i finalen i Aarhus i april.

Der er også 10 gengangere fra dengang.

Se også: TV: Haller-luja

Hunderupskolens topscorer Victor Larsen var helt klar til kampen.

Som han selv formulerede det:

- Maven er tømt, og jeg scorer hattrick i dag, slog han fast inden kickoff.

Kendte til modstanderen
Kerteminde Skoles Victor Nielsen var lidt mindre sikker før kampen.

- Jeg kender fire-fem spillere fra Hunderupskolen, og de spiller rigtig godt. Men Mette tror på os!

De første fem minutter af kampen havde Kerteminde Skole initiativet. De pressede spillet op på Hunderupskolens banehalvdel. Men herefter overtager Hunderup mere af spillet. Med vinden i ryggen.

Efter seks minutter skete der lidt, da Hunderup fik et farligt hjørne. Kerteminde-keeper Casper Lind klarede flot, men fik samtidig et trælår. Så måtte han lade sig udskifte med Jens Møller, der også klarede tjansen i kassen fornemt.

Se også: TV: Tøserne kalder ham Nikita

Kerteminde stod godt i forsvaret, hvor særlig Jeppe Hansen gjorde en flot indsats og holdt Hunderup væk fra de helt store chancer. I det 20. minut følte Kerteminde sig snydt for et straffespark, da Lasse Prohaska blev væltet i straffesparksfeltet. Samme minut fik Hunderups Frederik Klitgaard gult kort og udvisning i 10. minut.

Hør hans egne ord om det her:

</p><p>Det til trods var der glæde i omklædningsrummet efter kampen:</p><p><iframe src="//instagram.com/p/gadSdxE9QM/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p><p>På et smukt hovedstød efter hjørnespark scorede Victor Larsen til 1-0 til Hunderupskolen.</p><p>Der kunne let være blevet udlignet i halvlegens sidste minut. Kerteminde havde et skud, der lige sneg sig udenom målstolpen. Tæt på.</p><a id="_2825dba7-57e1-4087-91ad-722bba86c6b0" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/fyn/article4823058.ece">'Klasse'-Lasse</a><br /><br /><p><b>Så kom Madsen i gang</b><br /> Da Niklas Madsen i det 32. minut med et flot landskud bragte Hunderupskolen foran 2-0, var det tydeligt, at Kerteminde-drengene lidt mistede troen på sejr. De kæmpede stadig bravt i forsvaret, men det blev aldrig til sammenhængende spil i angrebet.</p><p>Victor Larsen lavede et lidt heldigt mål i det 39. minut til 3-0. Det blev kun til én chance til Kerteminde, hvor en Hunderup-spiller redder på mållinjen.</p><p>Kampens sidste mål til 4-0 til Hunderupskolen scorede Niklas Madsen, som fik fidusbamsen for sine to flotte mål. Mads Gammelgaard ra Kerteminde Skole fik også en fidusbamse.</p><a id="_d8c83eb9-5872-4aa1-b02b-306db670b8df" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/fyn/article4573640.ece">Kerteminde-drenge: - Vi er fiskerne</a><br /><br /><p>- Du skylder et mål, Victor! Det blev til to, og du lovede tre, lød det efter kampen mod tomåls-skytten.</p><p>- Det laver jeg i næste kamp, svarede han kækt.</p><p>Jeppe Hansen fra Kerteminde erkendte, at de ikke ramte dagen:</p><p><iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/pG5MXkmMr8A" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><p>I kredsfinalen venter Vinding Skole på Hunderup. Det bliver et brag af en dyst.</p><a id="_d26a56f2-ce30-4aba-894d-247dab767d94" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 4 Hunderups Christian Haller (7'er) med endnu en god indsats. (Foto: Erling Christensen)
2 af 4 Kerteminde-holdleder Mette Andersen. (Foto: Erling Christsen)
3 af 4 Casper Lind fra Kerteminde var skadet. (Foto: Erling Christensen)
4 af 4 Frederik Klitgaard sidste år. I år er han også skarp. Når han ikke lige får gult kort. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere