TV: Håndboldspiller brændte straffespark

Anderledes bane: Kickie Nissen måtte se sit forsøg blive reddet

Kickie Nissen (i rød trøje) havde mange gode aktioner. Hun manglede bare effektiviteten foran mål. (Foto: Henrik Schou)
Kickie Nissen (i rød trøje) havde mange gode aktioner. Hun manglede bare effektiviteten foran mål. (Foto: Henrik Schou)

Aarups uheldige helt var Kickie Nissen, der som den eneste brændte sit straffespark, hvilket dog ikke mindst skyldtes en fremragende redning af Broskolens keeper Ane Knudsen.

Se også: TV: Straffesparks-helt: - Jeg tænkte bare 'YES'

Leverede en god indsats
Forinden havde hun dog spillet en rigtig flot kamp, hvor hun hele tiden var sit holds farligste angrebsvåben. Ikke mindst når hun fra sin venstrekant trak ind i banen og fik afsluttet.

Ofte gode afslutninger, men effektiviteten manglede.

Desuden sparkede hun holdets hjørnespark fra højre side og var lige ved at score direkte på et hjørnespark i en situation.

Se det her:

</p><p>Så der var slet ingen tvivl om, at hun skulle have holdets fidusbamse. Også selvom hun brændte sit forsøg på straffespark.</p><p>Hun var nervøs, da hun gik frem til bolden, og havde da heller ikke den store lyst til at sparke. Men holdets træner havde bedt hende om det.</p><p><b>Spiller håndbold i Odense</b><br /> Det er ikke i fodbolden, Kickie gør sig til hverdag.</p><p>- Jeg er stoppet med fodbolden for i stedet at satse på håndbolden, sagde hun efter kampen.</p><p>Hun er playmaker på HC Odenses talentfulde U16-pigehold.</p><p>- Med flere gange ugentlig træning i Odense er der ikke også tid til at passe fodbolden, lød det fra Kickie.</p><a id="_4e4d040e-aabd-4c74-a0cc-51d87aa57c9d" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/fyn/article4591602.ece">Se selv: Glade Bro-tøser</a><br /><br /><p>Men fodbold kan hun spille, og da ungdomslandstræner Danny Jung overrakte fidusbamsen var det også med en opfordring til Kickie om at vende tilbage til fodbolden.</p><a id="_2e6e3b41-c6e5-4143-8495-e71f74772a01" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 5 En lille fodbold-svingom. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Broskolen scorer. Line Kudsk er i græsset. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Kickie og Line Kudsk og træner Sune efter det brændte straffe. (Foto: Carsten Lausten)
4 af 5 Ingen grund til at ikke at smile for Kickie - flot kamp af hende. (Foto: Carsten Lausten)
5 af 5 Kickie Nissen (i rød trøje) havde mange gode aktioner. Hun manglede bare effektiviteten foran mål. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere