TV: Landsholds-duel kom ikke rigtig i gang

Den gik ikke: Kudsk og Hannibaldsen fik ikke mange nærkampe

En af de få gange, de to havde en duel. Line med en aflevering, inden Michele når at gribe ind. (Foto: Henrik Schou)
En af de få gange, de to havde en duel. Line med en aflevering, inden Michele når at gribe ind. (Foto: Henrik Schou)

På forhånd havde alle nok forventet, at den fynske pige-kredsfinale skulle blive en duel mellem to store profiler: Broskolens Michele Hannibaldsen og Aarupskolens Line Kudsk.

Se også: ZOOM: Broskolen - Aarupskolen

De er begge en del af U16-landsholdet. I august var de for eksempel begge i Polen med holdet. Så de kender hinanden.

Clashede ikke rigtig
Men i kredsfinalen blev det ikke rigtig en direkte duel mellem dem. De holdt sig lidt fra hinanden, selvom Line er forsvarsspiller og Michele mere offensiv.

Aarupskolens forsvar havde held til uden de store problemer at lukke ned for Michele, der kun kom til sporadiske chancer og egentlig kun i kampens første minutter og ved scoringen viste noget af det, hun har vist i tidligere kampe. I den øvrige del af kampen forsvandt hun helt ud af billedet.

Hør interview med de to landsholdsspillere:

</p><a id="_50c1c066-394c-4bd0-b854-72df65614809" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/fyn/article4591646.ece">TV: Se hovedstød - en overligger fra kvartfinalen</a><br /><br /><p><b>Taktikken på plads</b><br /> Det kunne se ud som om, at de taktiske overvejelser fra Aarupskolen havde været at holde Line Kudsk tilbage i forsvaret for at holde styr på Michele.</p><p>Men de stod ikke tit overfor hinanden. Og det var først i den sidste del af kampen, at Line rykkede med frem, da de følte, de havde styr på Michele.</p><a id="_0a660046-aa58-4df0-8fe7-66db2cc71170" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/fyn/article4591641.ece">TV: Kristines kanonkugle</a><br /><br /><p>Måske den taktik skulle være sat i gang lidt før, for der skete virkelig noget, da Line Kudsk rykkede med frem ad banen. Hun skabte gang på gang farlige situationer - især med sine gode indlæg med venstreskøjten. Det skete for eksempel ved det udlignende mål.</p><p><b>Hør U16-landsholdets træner Danny Jungs vurdering af kampen:</b></p><p><iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/_Oe5vIOPSXI" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><a id="_65a414b9-0768-4f71-8a1b-f12792e227d9" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 4 En fokuseret Michele Hannibaldsen. (Foto: Henrik Schou)
2 af 4 Michele (i midten) fik scoret. (Foto: Henrik Schou)
3 af 4 Danny Jung og Michele, der fik guldmedalje, Carlsberg Sport og en støvlepose. (Foto: Henrik Schou)
4 af 4 En af de få gange, de to havde en duel. Line med en aflevering, inden Michele når at gribe ind. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere