TV: Frækt sejrsmål var indøvet

Christoffer Marcussens frække lob over målmanden sender Nordstjernen i finalen 9. april

Marcussen sendte Nordstjernen i finalen med sit matchvinder-mål. (Foto: Henrik Schou)
Marcussen sendte Nordstjernen i finalen med sit matchvinder-mål. (Foto: Henrik Schou)

Christoffer Marcussen er 'cold as ice'.

Det var langt inde i dommerens overtid, og begge hold var ved at ruste sig til en afgørelse på straffespark, da Nordstjernens angriber satte i spurt.

Se også: Marcussens mester-lob

Marcussen tacklede, erobrede bolden og fløj ind i feltet i kollisionskurs mod Hunderupskolens keeper. Og så - i sidste øjeblik - et frækt, frækt lob over målmanden, som styrtdykkede og landede i Ådalens netmasker.

- Det er en indøvet detalje, som jeg har lavet før i andre kampe. Jeg brændte nogle store chancer specielt i første halvleg, men den her gang var jeg lige en tand mere fokuseret, forklarede Marcussen umiddelbart efter sejren.

Hør ham forklare om målet:

</p><a id="_4c91612c-9181-4b0f-8080-7e7c25215dd7" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/fyn/article4683263.ece">SLUT: Nordstjernen fighter sig til Farum</a><br /><br /><p><b>Skøjteløberen</b><br /> I første halvleg sprintede Nordstjernens nr. 18 to gange fra Hundenes forsvar, men begge afslutninger sad langt til højre for målet.</p><p>- Jeg fik skruet højreskøjten bedre på i anden halvleg, må man sige. Og det er simpelthen for vildt at være matchvinder, lyder det fra jydernes ledestjerne.</p><p><b>Christoffer havde det store smil på efter kampen:</b></p><p><iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/S_DMywUXMHE" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><a id="_1bca8e42-a2d9-489a-93c2-cb3f2cdfb15a" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 2 Marcussens familie så med. (Foto: Brian Brodersen)
2 af 2 Marcussen sendte Nordstjernen i finalen med sit matchvinder-mål. (Foto: Henrik Schou)