Piger på mål i drengekamp

Svær kamp: Nislevgårds drenge havde rekrutteret to piger til målmandsposten

D denne gang går bolden forbi målet. Emilie Andersen i målet har godt styr på situationen.(Foto: Poul Eigil Rasmussen)
D denne gang går bolden forbi målet. Emilie Andersen i målet har godt styr på situationen.(Foto: Poul Eigil Rasmussen)

Nislevgård Efterskole mødte Bogense Skole i første runde i drengerækken på Fyn. Kampen blev vundet 13-1 af Bogense Skole, men det var ikke de to piger fra Nislevgård, som vogtede målet i hver deres halvleg, som kunne klandres for det.

Både Emilie Klinte Andersen og Malene Thomsen stod glimrende. Men overmagten var for stor.

Se kampfakta

- Jeg kommer fra Stillinge nær Slagelse. Her står jeg på et Dameseniorhold, og jeg forsøger at komme hjem og hjælpe dem i weekenderne. Vi er nemlig ikke så mange spillere i år, da en del er på efterskoler, udtalte Malene Thomsen efter kampen.

Se også: Guldvinder røg ud i første runde

Fysisk overlegne
Bogense Skole består af 4 fra 8. klasse og resten fra 9. klasse, og de virkede fysisk og spillemæssigt noget bedre end Nislevgård. Der er mange gode boldspillere på holdet, men efterhånden som modstanden øges kræver det, at sammenspillet sættes mere i højsædet.

I dag prægedes spillet meget af individuelle præstationer. Med mere blik for medspillerne kunne sejren være blevet meget større end den blev.

Se også: Overskuds-Olivia

Nislevgård Efterskole, som er en specialefterskole for ordblinde, har elever fra hele landet, men spillerne har kun været samlet i tre uger, så der har været meget kort tid til at samle spillerne om opgaven.

Der skal dog lyde en stor ros til spillerne for at kæmpe samtlige 60 minutter.

Tungt pres
Bogense Skoles spillere lagde fra starten et sort tryk på Nislevgård, og allerede efter ca. et minut lå bolden i Nislevgårds mål, efter at Thais Andersen på afsluttede en god dribletur med at score.

Se også: Kamp om fidusbamsen

Men allerede 2 minutter efter fik Nislevgård straffespark, som Anders G. Knutzon sikkert omsatte. Resten af kampen stod der Bogense på kampen og Simon Thrysøe og Karl Rymann med hver tre mål boltrede sig.