De dominerende gæster

Drengene: Selvom de pressede på, ville bolden ikke ind

Petersmindeskolens Amalie Lundssgaard med fidusbamsen. (Foto: Pereben Nielsen)
Petersmindeskolens Amalie Lundssgaard med fidusbamsen. (Foto: Pereben Nielsen)

Det blev en til hver, da Lindved skole i dag tog imod både drengene og pigerne fra Petersmindeskole fra Vejle til den første kamp i skolefodboldturneringen. Lindveds drenge vandt, pigerne tabte. Efter spil og chancer i begge kampe, burde det dog nok havde været omvendt.

Se kampfakta for begge hold.

Gæsterne dominerede
Drengekampen var helt klart domineret af gæsterne fra Petersmindeskolen, der havde adskillige, ikke bare chancer, men meget store chancer, som blev brændt. Blandt andet et inddirekte frispark indenfor straffesparksfeltet, dømt fordi målmanden samlede en tilbagelægning op. Målmanden klarede dog selv afslutningen ved at dykke ned i det ene målhjørne og redde.

Se også: Vandkamp

Til gengæld var de svært uheldige i den anden ende, da Lindved drengene bragte sig i spidsen efter ca. 12 minutters spil. Da koksede det totalt i forsvaret og Lindveds farlige angriber Benjamin Hansen sagde tak for tilbudedt og scorede.

Endelig
Kort ind i 2. halvleg lykkedes det endeligt Petersmindeskolen at få bragt balance i regnskabet med en fuldt fortjent udligning, drengene fra Petersmindeskolen dominerede fortsat, men ind ville bolden ikke. I stedet fik Lindved tilkæmpet sig et hjørnespark og det var Petersmindes målvogter så uheldig, at han boksede det i eget net.

Der var adskillige protester, men kampens udmærkede dommer var ikke i tvivl, han sagde efter kampen, at bolden var mindst halvanden meter inde over stregen. Desværre er målene i Lindved ikke forsynet med den nyeste teknik, som blev afprøvet ved de nyligt afholdte verdensmesterskaber.

Efter kampen vart der Fair play håndklæde til Armin fra Petersmindeskolen. Der var fidusbamser til Rasmus Hartmann fra Lindved skole og til Jens Karl fra Petersmindeskolen.

Se også: Piger på mål i drengekamp

Pigernene
Pigekampen var næsten lige så domineret af hjemmeholdet, som drengekampen havde været det af udeholdet. Men score kunne Lindved pigerne ikke, i stedet slog pigerne fra Petersminde skolen kontra og bragte sig, efter et smart taget frispark, der bragte Sofie Sørensen i helt fri position, og den lille hurtigløber fra 7. klasse oversprintede hjemmeholdets forsvar efter ca. 20 minutters spil og scorede til 1-0. 

Stik mod spil og chancer lykkedes det gæsterne at få øget føringen straks i 2. halvleg ved et energi mål af den senere modtager af fidusbamsen Amalie Lundsgaard.

Straffe
Resten af kampen pressede Lindved pigerne, det medførte, at der blev begået et straffespark mod en Lindved angriber. Selv denne store chance blev brændt. Senere havde Lindved pigerne en afslutning, der prellede af mod overliggeren, men som nævnt, ind ville bolden ikke, derfor kunne de glade piger fra Petersmindeskolen rejse tilbage til Vejle med udsigten til endnu en kamp i skolefodboldturneringen.

Efter kampen fik Lindved skoles Pauline Hemdrup fidusbamsen og samme skoles Christina Jensen fik fair play håndklædet.

Se også: Give giver sig ikke