Kamp til stregen

Straffe: Det var en gyser lige til sidste minut

Ørstedskolens drenge. (Foto: Ekstra Bladet)
Ørstedskolens drenge. (Foto: Ekstra Bladet)

Trods et hoved højere og større fysik lykkedes det Ørstedskolens drenge at presse Tåsingeskolen til det sidste. Et par enkelte løse chancer gav intet udbytte.

Se kampfakta

Mere liv
Med en god og seriøs vejledning lykkedes det Ørstedtræneren at puste ekstra liv i de grå drenge. Efter blot fire minutters spil var Søren Hansen på pletten og bragte de langelandske helte foran 1-0.

Trods et par gode muligheder i begge ender, skulle vi helt hen til et par minutter før slutfløjt, før det lykkedes Kristian Guldfeldt at udligne på et brag af et langskud.

Gult kort
På trods af det gule kort til Ørstedskolen blev der ikke scoret mere i den ordinære tid. Træner havde de sidste minutter travlt med at få de rigtige spillere på banen til den afgørende straffesparksrunde.

Se også: TV: Ingen chance

Tåsingeskolens spillere havde stor respekt for Ørsteds målmand Victor Pahnzen. Da Tåsingedrenge skulle starte med at sparke, var presset lagt på Joachim Olsens skuldre. Han placerede overbevisende bolden modsat målmandens side. Så var vejen banet. Mikkel Rønholdt, Ørsted, sparkede efterfølgende bolden over mål med et spark, der var Preben Elkjær værdig en gang i Paris. Vi skulle helt hen til 9. spark før glæden fik frit løb og en sejr på 5-3.

Se også: Det er målene, der tæller