TV: Se indirekte frispark

Protester og høj-spænding: Der var dramatik for alle pengene i drengenes kamp

Et af de mange nærgående frisparksforsøg. (Foto: Preben Nielsen)
Et af de mange nærgående frisparksforsøg. (Foto: Preben Nielsen)

Det blev en til hver, da Lindved skole i dag tog imod både drengene og pigerne fra Petersmindeskole fra Vejle. Lindveds drenge vandt, pigerne tabte.

Efter spil og chancer i begge kampe, burde det dog nok havde været omvendt.

Missede kæmpechancer
Drengekampen var helt klart domineret af gæsterne fra Petersmindeskolen, der havde adskillige, ikke bare chancer, men meget store chancer, som blev brændt.

Se kampfakta

Blandt andet et indirekte frispark indenfor straffesparksfeltet, dømt fordi målmanden samlede en tilbagelægning op. Målmanden klarede dog selv afslutningen ved at dykke ned i det ene målhjørne og redde.

Se det indirekte frispark her:

Svært uheldige
Til gengæld var de svært uheldige i den anden ende, da Lindved drengene bragte sig i spidsen efter tolv minutters spil. Det koksede det totalt i forsvaret og  Lindveds farlige angriber Benjamin Hansen sagde tak for tilbudedt og scorede.

Kort ind i anden halvleg lykkedes det endeligt Petersmindeskolen at få bragt balance i regnskabet med en fuldt fortjent udligning.

Drengene fra Petersmindeskolen dominerede fortsat, men ind ville bolden ikke.

Se også: TV: Vandt stik mod spil og chancer

Istedet fik Lindved tilkæmpet sig et hjørnespark og det var Petersmindes målvogter så uheldig, at han boksede det i eget net.

Protester
Der var adskillige protester, men kampens udmærkede dommer var ikke i tvivl. Han sagde efter kampen, at bolden var mindst halvanden menter inde over stregen.

Se også: Det går ikke altid som fortjent

Desværre er målene i Lindved ikke forsynet med den nyeste teknik, som blev afprøvet ved de nyligt afholdte verdensmesterskaber.

Efter kampen vart der fairplay-håndklæde til Armin fra Petersmindeskolen. Der var fidusbamser til Rasmus Hartmann fra Lindved skole og til Jens Karl fra Petersmindeskolen.

Følg os på Facebook