TV: Trak det længste strå

Lige kamp: Heldet afgjorde kampen, der kunnet have gået begge veje

Agedrup Skoles drengehold. (Foto: Ekstra Bladet)
Agedrup Skoles drengehold. (Foto: Ekstra Bladet)

I drengenes første runde lagde Agedrup skole græs til kampen mod naboerne fra Seden Skole;  Kampe som ofte er ret jævnbyrdige, og denne her var ingen undtagelse. 

Se kampfakta

Lagde offensivt ud
Det var hjemmeholdet fra Agedrup skole, der lagde mest offensivt ud i kampens første minutter, og holdets helt store profil Sebastian Willemoes sendte et frispark tæt forbi Seden Skoles mål. I minuttet efter var det Agedrups Jimmy Hoang, der blev spillet fri på kanten af straffesparksfeltet, men hans udmærkede skud strøg en meters penge forbi Sedens mål. Bedst som Agedrup Skole havde fået et spillemæssigt overtag, så slog Seden skole kontra. Hurtigløberen Patrick Lauritzen overspurtede Agedrup skoles bagerste forsvar, og alene med Christian Nielsen i målet svigtede angriberen ikke. Fem minutter senere var recepten den samme, men denne gang var det Christian Nielsen, der trak sig sejrrigt ud af duellen, og stillingen forblev 1-0 til Seden Skole.

TV: Rasmus Falks søster i kamp

Frem og tilbage
Spillet bølgede frem og tilbage uden de store chancer, og der skulle et kikset udspark fra Seden Skoles målmand til, for at Agedrup skole fik udlignet. Mustafa Osman snuppede bolden lidt uden for feltet, og kanonerede bolden ind bag den uheldige Rasmus Kjølby i Seden Skoles mål til pausestillingen 1-1.

TV: Vandt stik mod spil og chancer

2. halvleg blev en lidt taktisk affære, for ingen af de 2 hold ønskede at blotte sig unødigt. Efter 10 minutters spil i 2 halvleg så tog Sebastian Willemoes dog sagen i egen hånd. Han stødte frem fra sin position som central midtbane; afdriblede smart en spiller og fra 20 meters afstand bankede han bolden ind Rasmus Kjølby, hvis udsyn var lidt spærret i situationen. Sebastian spiller til dagligt U-17 liga fodbold i Svendborg, og han viste i flere omgange såvel stor fysisk som teknisk styrke, der lå et stykke over de øvrige aktører på banen.

TV: Kong Velling af Fyn

Presset frem
Bagude 2-1 så blev Seden Skolen presset længere frem på banen, og 10 minutter før tid kunne Kubilay Köycü have udlignet efter en flot dribletur i straffesparksfeltet, men han tog lige en enkelt dribling for meget i stedet for at afslutte.  I kampens sidste minutter havde Seden Skole held med at få lobbet bolden over målmanden, og bedst som såvel spillere og tilskuere skulle til at strække armene i vejret i bar jubel,så  dukkede Agedrup Skolens anfører Hani Tabbara op på selve målstregen og fik sparket bolden langt væk. En meget lige kamp som teoretisk kunne være gået begge veje, men Agedrup trak det længste strå med en 2-1 sejr, og er dermed klar til 2. runde.

Kamp til stregen

Referat indsendt af Lars Pedersen, 4018. Jeg har optaget et videoclip på 1,45 minut med Agedrups Sebastian Willemoes ,som jeg har lagt op på youtube, og som jeg regner med kan ledsage referatet her.