Hattrick Anna

Respekt: Trods sin unge alder var hun for vild

Bamsemodtagerne Freja tv. og Hattrick Anna. (Foto: Carsten Lausten)
Bamsemodtagerne Freja tv. og Hattrick Anna. (Foto: Carsten Lausten)

Slettenskole og Søhusskolen er hold, der begge har stolte traditioner i pigeturneringen, der var således lagt op til et første-runde brag, da de to hold mødtes idag.

Se kampfakta

Kampklar
Der blev da også gået til den fra start, holdene havde tydelig respekt for hinanden, og der blev derfor ikke skabt meget. Et par langskud fra hvert hold blev det til, men så efter 21 minutter tog Johanne fra Søhusskolen sagen i egen hånd, slap fri og sendte den sikkert ind.

TV: Trak det længste strå

Knap var bolden givet op, inden det blev 0-2, Simone opfangede bolden, spillede Anna helt fri og hun svigtede ikke. Resten af halvegen sad Sletten på, og kom frem til flere gode forsøg, dog uden held. Men da der blev fløjtet til pause føltes det som at Sletten godt kunne vende kampen. Men Anna ville det anderledes 2 hurtige mål, og så var kampen lukket. Johanne fik lov til at slutte målscoringen af til resultat 0-5.

TV: Rasmus Falks søster i kamp

Måldronning
Kampens mål dronning Anna, der helt fortjent fik sit holds fidusbamse kunne efter kampen fortælle, at hun kun går i 5. klasse, så hun har mange års skolefodbold foran sig, hvilket hun glæder sig til. Hun spiller til daglig u17 i den lokale klub Søhus-Stige.

Freja fik bamsen for Sletten, mens Natasja, Sletten fik faitplay håndklædet.

Stærkt spillende keeper kun passeret 13 gange