Spiller for venskabet

God kamp: Kanondronningen bragede afsted

(Foto: Henrik Schou)
(Foto: Henrik Schou)

Langeskov Skoles piger har store forventninger til årets turnering. Pigerne har spillet sammen i mange år, men i år er tre spillere skiftet til større klubber, som Næsby, Marienlyst og OB. Det drejer sig om Sarah Malmqvist, Julie Jensen og Line Shriver. Og som Line Shriver sagde det efter kampen:

- Det er rigtig dejligt at spille sammen med alle kammeraterne på skoleholdet, for vi har et fantastisk venskab, og det er skønt at se, at vi stadig kan finde hinanden på banen. Så vi må bare fortsætte med at vinde, fortalte hun.

Se kampfakta

Pres på
Fra starten af dagens kamp var der heller ikke meget, der tydede på at sejren skulle komme i fare. Langeskov lagde et tungt pres på Nymarkskolen og med gode pasninger i dybden splittede de gang på gang Nymarkskolens forsvar.

Se også: Stor mod lille

Allerede efter femte minut kunne Ann Sofie Phillip, kaldet Fie, score efter et godt gennemspillet angreb. Ved pausen stod der 4-0 til Langeskov på mål af Kanondronningen Julie Jensen, som med to bragende langskudsmål øgede til 2-0 og 4-0. Målscoreren til 3-0 var Amalie Petersen.

Se også: Galleri: Langeskov Skole - Nymarksskolen

Fighteren Victoria Kalmoukis måtte udgå med en mindre skade.

-Jeg er meget tilfreds med vores spil, og det er skønt at spille sammen med alle pigerne igen. Vi har været med i turneringen med det samme hold de sidste to år, så i år skal vi rigtig langt, sagde hun.

Se også: Hattrick Anna

Yderligere foran
Langeskov bragte sig yderligere foran to gange i anden halvleg ved Ann Sofie Phillip og Line Shriver

Nymarkskolen kæmpede og forsvarede sig det bedste de havde lært, men i dag var overmagten for stor. De har dog fremtiden for sig, da de fleste er 7. klasser, bortset fra to 8. klasser.

Se også: TV: Rasmus Falks søster i kamp

1 af 14 (Foto: Henrik Schou)
2 af 14 (Foto: Henrik Schou)
3 af 14 (Foto: Henrik Schou)
4 af 14 (Foto: Henrik Schou)
5 af 14 (Foto: Henrik Schou)
6 af 14 (Foto: Henrik Schou)
7 af 14 (Foto: Henrik Schou)
8 af 14 (Foto: Henrik Schou)
9 af 14 (Foto: Henrik Schou)
10 af 14 (Foto: Henrik Schou)
11 af 14 (Foto: Henrik Schou)
12 af 14 (Foto: Henrik Schou)
13 af 14 (Foto: Henrik Schou)
14 af 14 (Foto: Henrik Schou)