TV: Carls drenge giver kamp til stregen

Ingen tvivl: Sejren var sikker

Øster Aaby Friskoles modtager af henholdsvis fidusen og fairplay. (Foto: Preben Nielsen)
Øster Aaby Friskoles modtager af henholdsvis fidusen og fairplay. (Foto: Preben Nielsen)

Det var stensikkert, da Carl Nielsen-skolens drenge i dag vandt over Øster Aaby Friskoles drenge. Det var første gang, at de to skoler mødte hinanden i skolefodboldturneringen.

Se kampens første mål her:

Fysisk forskel
Det blev hurtigt klart, at der var en væsentlig fysisk forskel på de to hold i Carl Nielsen-skolens favør, men de noget mere spinkle drenge fra Øster Aaby kæmpede bravt og kunne med lidt held være kommet foran straks i starten af kampen, da de tilkæmpede sig et frispark lige uden for feltet,  men skuddet pareredes.

Se kampfakta

I stedet kom Nr. Carl Nielsens drengene foran direkte på hjørnespark, sendt ind af forsvarsspilleren Jonas Bo Larsen, inden pausefløjt fik Tim Berg øget til 2-0, der også var stillingen ved pausen.

Se også: Rekordpige

Se Øster Aaby-trænerens gode råd i her:

I 2 halvleg kom det fysiske overskud mere til syne, og efter et par minutter scorede hjemmeholdets  Kasper Johansen og derefter var kampen i realiteten afgjort, og selvom drengene fra Østeer Aaby fortsat stred bravt, kunne de ikke forhindre de fysisk overlegne drenge fra Carl Nielsen i at score yderligere 5 gange, men uden den ihærdige fight, kunne det være gået langt værre.

Sammenspillet hold
Carl Nielsen-skolens hold er meget homogent, uden deciderede stjerner, de fleste af spillerne spiller i den lokale klub Nr. Lyndelse-Søby boldklub, også målscoreren til 3-0, Kasper Johansen, der fortalte, at han lige er vendt tilbage til klubben efter en afstikker til OB.

- Men der var altså for meget træning, sagde Kasper. Derfor valgte han ved sæsonstarten at vende hjem til Nr. Lyndelse-Søby, hvor han havde spillet før.

Kender hindanden
Udeholdets meget markante og velspillende Anton Christensen fortalte efter kampen, at han da med sit klubhold, Svendborg, havde spillet mod en stor del af drengene fra Nr. Lyndelse, og oven i købet vundet

- Efter at jeg afdriblede tre mand, og scorede, fortæller han stolt.

Se også: TV: Se indirekte frispark

Om det var derfor, at Nr. Lyndelse drengene dækkede ham så tæt op, at han ikke fik mange chancer for at vriste sig løs, eller det var den omstændighed, at han i dag spillede på et hold, hvor en stor del af spillerne ikke til dagligt spiller fodbold i klub, kan ikke siges. Faktum er dog, at Anton ikke fik meget snor, men det var tydeligt, at han er et talent, der med sin kropsstyrke vil kunne gøre sig på et bedre hold, end det han spillede på i dag. De gange han fik bolden, brugte han den godt og med kropsstyrke holdt han modstanderne væk.

Efter kampen var der fidusbamser til hjemmeholdets Nicolai Eriksen og udeholdets forsvarsspiller Andreas Kingo Johansen.Fair Play gik til udeholdets lille fighter Nicolai Christophersen.

Se også: TV: Rasmus Falks søster i kamp

1 af 3 Øster Aaby friskoles farlige angriber Anton Christensen. (Foto: Preben Nielsen)
2 af 3 En af Carl Nielsen skolens målscorereKasper Johansen. (Foto: Preben Nielsen)
3 af 3 Øster Aaby Friskoles modtager af henholdsvis fidusen og fairplay. (Foto: Preben Nielsen)