Derfor spillede de fair

Go' stil: Trods kæmpe nederlag var der stadig god stemning

(Foto: Leif Dalskov-Andersen)
(Foto: Leif Dalskov-Andersen)

På en solskins formiddag mødte Ranzausminde Efterskole op på stadion med en del ti klassespillere og 15- 20 spillere. Ikke helt efter reglementet. Formiddagen skulle bruges på en hyggedag med det sociale i højsædet. Nymarkskolen var klar efter bedste fodboldprincipper. Trænerene aftalte, at alle spillere kunne bruges og at Nymarken vandt under alle omstændigheder.

Se kampfakta

Der gik da heller ikke længe før Ranzaus’ målmand fik susen for ørerne. Han tog en del bolde men Nymarksskolen scorede efter behag.

Langskuds-jubel
Størst jubel fik scoringen til 5–1 af Frederik Mørup. Første skud på mål – et langskud, der totalt overrumplede Nymarkens målmand Alban Zeneli, der ellers havde en stille dag på kontoret.

Se også: Over stok og sten

Pausen blev brugt til en peptalk med det positive og sjove i centrum. Spillerne fulgte parolen. Begge hold kæmpede og spillede fodbold. Dagens dommer havde en let tjans. Kampen endte 17-1 til Nymarkskolen.

God sportsånd
Efter kampen Fik Ranzausmindes anfører Christian Petersen overrakt Fairplay håndklædet på vegne af alle spillere, som viste rette sportslige ånd. Det medførte en stor jubel fra alle. Nu skal håndklædet hjem på skolen, hænges op som et andet trofæ. Dejligt at se to hold, der uanset modgang eller medgang har fairplay i højsædet.

Se også: TV: Carls drenge giver kamp til stregen

Dagens detalje leverede Mads Møller, Ranzausminde. Han lod sig skifte ud efter en tackling i slutningen af første halvleg.

- Puh hvor er jeg træt, sagde han. Kikker i efter på billedet ka i se at Mads har sved på panden.

Se også: Fogeden førte an

1 af 3 (Foto: Leif Dalskov-Andersen)
2 af 3 (Foto: Leif Dalskov-Andersen)
3 af 3 (Foto: Leif Dalskov-Andersen)